GFG Marketing
Image default
Particuliere dienstverlening

Deze kapperszaak nabij Lekkerkerk staat klaar voor elke klant

Het creëren van mooie kapsels is werkelijk een vak apart, niet iets dat iedereen zomaar kan. Klopt u bij een expert als Monique’s Hairfashion in Krimpen aan de Lek aan, dan heeft u gegarandeerd het beste resultaat. Bij deze kapperszaak in de buurt van Lekkerkerk wordt uw haar met alle liefde onder handen genomen. In overleg met u wordt een mooie creatie gerealiseerd. De kapperszaak heeft het streven om iedere klant het pand met een glimlach te zien verlaten. Zowel oudere als jongere klanten voelen zich er op hun gemak. Mannen, vrouwen en kinderen verlaten de salon met een kapsel waar ze tevreden mee zijn. Of het nu om een simpele behandeling gaat of een uitgebreide behandeling, er wordt met liefde voor uw haar gezorgd. Iedere klant krijgt het kapsel wat hij of zij wenst!

Een uitgebreid dienstenaanbod

Wat uw precieze wens ook mag zijn, kapperszaak Monique’s Hairfashion in Krimpen aan de Lek, nabij Lekkerkerk, maakt van uw wens realiteit. Uw haar is bij de professionals in goede handen en wordt tot in de puntjes verzorgd. U kunt er voor uiteenlopende behandelingen terecht. Natuurlijk behoren wassen, knippen, drogen en stylen tot de mogelijkheden, maar ook voor highlights of extensions kunt u in de salon terecht. Wilt u uw look compleet maken voor een bijzondere gelegenheid, bijvoorbeeld een bruiloft? Ook dan staan de vakbekwame kappers voor u klaar om een prachtig kapsel te creëren.

Neem plaats in de stoel van de salon

Heeft u interesse in een van de behandelingen van de kapperszaak nabij Lekkerkerk? Maak dan een afspraak en neem plaats in de kappersstoel. U geniet in de salon van een ongedwongen sfeer. Niets moet, maar alles kan. Zo wordt u altijd op uw gemak gesteld, en dat geldt ook voor kinderen die er vaak tegenop kijken om een bezoek aan de kapper te brengen.

https://moniqueshairfashion.nl/