GFG Marketing
Image default
Particuliere dienstverlening

Hét adres voor fysiotherapie in Rijswijk

Rugklachten zijn erg vervelend, maar kunnen gelukkig wel snel en eenvoudig verholpen worden. Het enige wat u nodig heeft is een goede fysiotherapeut. Voor de beste fysiotherapie in Rijswijk of Den Haag, kunt u terecht bij Rugschool. Dit is een fysiotherapieprakrijk die gespecialiseerd is in rugklachten. Echter, ook voor andere lichamelijke klachten bent u bij het bedrijf aan het juiste adres.

Waarvoor kunt u bij de praktijk terecht?

Naast fysiotherapie in Rijswijk en Den Haag voor rugklachten, kunt u er onder andere terecht voor bekkentherapie, zwangerfitcursussen en dryneedling. Bekkentherapie helpt u als u last heeft van klachten rond de bekken, denk aan bekkenpijn tijdens de zwangerschap of urineverlies. De zwangerfitcursus is bedoeld om tijdens en na de zwangerschap in beweging te blijven. Bij dryneedling wordt er met een naald in het triggerpunt van een pijnlijke spier geprikt met als doel de spier te ontspannen. Er zijn dus uiteenlopende behandelingen voor uiteenlopende klachten.

Voor wie is de fysiotherapie bedoeld?

Om gebruik te maken van de fysiotherapie in de praktijk in bijvoorbeeld Rijswijk, hoeft u niet doorverwezen te worden door de huisarts. U kunt zelf contact opnemen met het bedrijf en uw problemen uitleggen. Als de praktijk uw klachten denkt te kunnen verhelpen, kunt u een afspraak maken. Uiteraard is het ook mogelijk om u bij te praktijk aan te melden als u wel een verwijzing van de huisarts heeft gekregen.

Maak kennis met het bedrijf

Rugschool is een fysiotherapiepraktijk die al meer dan 20 jaar ervaring heeft in fysiotherapie, met name wat betreft rugklachten. Alleen de beste fysiotherapeuten met een grote kennis over hun vakgebied zijn dan ook werkzaam bij het bedrijf. U bent gegarandeerd van de beste en meest passende zorg. U als klant bent niet zomaar een nummertje, maar u wordt echt gezien. Er wordt in een intakegesprek, dat een heel uur duurt, met u gesproken over uw klachten en er wordt uitgebreid onderzoek gedaan. Alleen zo kan worden bepaald welke behandeling geschikt is. Spreekt dit u aan? Plan dan een intakegesprek in.