GFG Marketing
Image default
Zakelijk

Opvallen op de beurs? Dat doe je met deze tips

Heb jij binnenkort weer meerdere (vak)beurzen op de planning staan? En wil je op deze beurs op gaan vallen? Dan ben je zeker niet de enige. Jouw concurrenten zijn namelijk ook van plan om op de beurs op te gaan vallen. Eigenlijk moet je de strijd met jouw concurrenten aangaan, zodat jij het beste op de beurs op gaat vallen. Hoe je dat kunt doen? Daar heb je gelukkig meerdere mogelijkheden voor.

Hang een LED scherm op

Eén van de beste mogelijkheden die je hebt, is om bij jouw stand een LED scherm op te hangen. Op dit LED scherm kun je bewegende beelden afspelen, maar je kunt ook louter het logo van jouw onderneming op het scherm weergeven. Dit hangt maar net van jouw voorkeuren af én ook van het product dat je verkoopt.

Moet je nou heel veel betalen voor een dergelijk scherm? Nee, dat valt mee. Als je voor een goedkoop LED scherm kiest, geniet je eigenlijk van een prima prijs-kwaliteitsverhouding. Als je dit scherm bij jouw stand ophangt, weet je in ieder geval dat je op gaat vallen. Op een positieve manier welteverstaan.

Geef een duidelijke impressie van jouw bedrijf/producten/diensten

Indien je op een beurs op wilt vallen, kun je dit met bewegend beeld doen. Dat is eigenlijk altijd een goede keuze, aangezien je hiermee een goede impressie kunt geven. Een goede impressie van bijvoorbeeld de diensten die je met jouw bedrijf aanbiedt. Ook kun je op een LED beeldscherm weergeven welke producten je verkoopt óf kun je een bedrijfsfilm afspelen. Het advies is hoe dan ook om een duidelijke impressie te geven.

Kies voor kleuren

Als je op een beurs loopt, komen de saaie kleuren al snel op je af. Het advies is dan ook om op jouw stand met kleuren te gaan werken. Je kunt dit doen middels de hierboven genoemde beeldschermen, maar je kunt ook jouw stand zelf een opvallend kleurtje geven. Zorg er uiteraard wel voor dat de kleur van jouw stand past bij de huisstijl van jouw onderneming. Zorg er tot slot voor dat je met een glimlach op jouw stand staat; dat verkoopt het beste!