GFG Marketing
Image default
Particuliere dienstverlening

Uitgeverij in eigen beheer is minder eenzaam als je denkt

Het uitgeven van een boek is voor veel beginnende schrijvers een lastige taak. Kies je ervoor om het uitgeven uit te besteden, dan ben je daar vaak veel geld aan kwijt. Wat je ook kunt doen is besluiten om de uitgeverij in eigen beheer te doen. Dat is lastiger en tijdrovender, maar tegelijkertijd ook een stuk goedkoper. Eigenlijk zou een tussenweg het beste zijn en dat is mogelijk als je BigBusinessPublishers inschakelt. Want via hen kun je je boek in eigen beheer uitgeven zonder dat je er alleen voor staat. Een aantal schrijvers uit Noord-Holland en Utrecht hebben hier al dankbaar gebruik van gemaakt.

Dit stellen ze voor

Deze specialisten stellen niet voor om de uitgeverij zelf op te pakken. Tegelijkertijd hebben ze wel kennis en ervaring die jou goed van pas kunnen komen. Daarom bieden ze aan om je te ondersteunen terwijl jij de uitgeverij in eigen beheer uitvoert. De distributie van een boek is bijvoorbeeld lastig en kostbaar. Om dat te doen moet je je boek aanmelden bij het CB. Deze uitgeverij uit Utrecht en Noord-Holland biedt aan om dit aanmelden voor je te doen, of om je daar de juiste ondersteuning bij te geven. Dat maakt het al een stuk gemakkelijker om je boek in eigen beheer uit te geven, want jij kunt je dan bezighouden met taken zoals de opmaak en de promotie.

Zelf uitbreiden als je dat wilt

Het aanmelden bij het CB is niet het enige waar BigBusinessPublishers je bij kan steunen als je de uitgeverij in eigen beheer houdt. Er is een lijst met extra optionele diensten die je kunt gebruiken om jou het leven gemakkelijker te maken en je boek een succesvolle start te geven. Laat deze bijvoorbeeld rondsturen aan boekhandels via de mailinglijst die deze uitgeverij al heeft opgebouwd. Of vraag hulp bij het schrijven van een pakkende flaptekst, om meer lezers aan te moedigen je boek te kopen.

https://www.bbpublishers.nl/