GFG Marketing
Image default
Particuliere dienstverlening

Bij deze handelaar is oldtimers verkopen kinderspel

Oldtimers verkopen, dat is nu eenmaal lastig omdat er maar een kleine markt is die interesse heeft. U bent op zoek naar iemand met een passie voor oude auto’s, die de tijd en het geld heeft om te investeren in uw klassieker en die er met liefde voor zorgt. Helaas zijn er voor oldtimers veel minder geïnteresseerden dan voor moderne auto’s. Wilt u uw klassieker snel verkopen, voor een goede prijs en aan een serieuze handelaar? Ga dan naar mijnoldtimerverkopen.nl. Zij kunnen u binnen een dag van uw auto verlossen en dat voor een prijs die u ergens anders niet hoger krijgt. Ze hebben al meer dan 3000 oldtimers gekocht en deze komen alle terecht in een schitterende showroom.

Binnen een dag van uw klassieker af

De manier waarop oldtimers verkopen via deze handelaar loopt is simpel. De specialisten komen bij u langs om uw klassieker te taxeren en een bod uit te brengen. Dat doen ze binnen een half uur, dus tijdens dezelfde afspraak. U kunt dan ook besluiten om het bod te accepteren en de klassieker te verkopen. Het papierwerk wordt dan direct in orde gemaakt, u krijgt uw betaling en uw RDW-vrijwaring. De oldtimer wordt meegenomen en u bent ervan verlost. Wilt u uw oldtimers toch liever verkopen via consignatie? Dan kan dat ook in de showroom van deze handelaar. Uw klassieker verkopen is nergens makkelijker.

Gun uw wagen aan een nieuwe eigenaar

Mijnoldtimerverkopen.nl heeft een van de grootste oldtimershowrooms in het land en dat is dan ook waar uw auto’s terechtkomen nadat u er afscheid van heeft genomen. Daar komen dagelijks een groot aantal liefhebbers van klassieke auto’s uit heel Nederland om deze te bewonderen. Gaat u uw klassieker verkopen via deze handelaar? Dan is er dus een grote kans dat deze ook goed terechtkomt. Neem vandaag nog contact op met het bedrijf en u ontvangt snel een bod voor uw oldtimers.