GFG Marketing
Image default
Particuliere dienstverlening

Infrezen van uw dekvloer: zo gaat dat in zijn werk

Het infrezen van een dekvloer is een uitdagend klusje dat u het beste aan een specialist kunt uitbesteden. Bundelt u uw krachten met Multi Vloeren Brabant? Dan haalt u een ervaren partij in huis. Dit bedrijf opereert als tweemansbedrijf, wat inhoudt dat u altijd persoonlijk contact heeft met de eigenaren als u een klus laat uitvoeren. U kunt hier overigens niet alleen terecht voor het infrezen van de dekvloer. Ook het leggen van een smeervloer is één van de mogelijkheden. Voorop staat dat u zoveel mogelijk ontzorgd wordt. Het infrezen van de dekvloer of het leggen van de smeervloer wordt van begin tot einde voor u geregeld. De eigenaars hebben aardig wat ervaring opgedaan in het vakgebied en weten waarover zij spreken. Zij hebben voor hun eigen weg gekozen en stellen een klantgerichte aanpak centraal.

Hoe de aanleg van uw nieuwe vloer in zijn werk gaat

De eigen vrachtwagen komt bij u langs om de cementvloer te storten. Het enige dat aanvullend nog nodig is, is toegang tot water. Het infrezen van de dekvloer of leggen van de smeervloer wordt met de juiste aanpak een fluitje van een cent. Een goede voorbereiding is immers het halve werk. De dekvloer die wordt gestort, is geheel cementgebonden. Een groot voordeel van infrezen van een dekvloer is dat u er vervolgens ieder type vloerbedekking op kunt leggen. Kiest u voor hout, voor zeil, of wellicht toch voor tapijt? Bij Multi Vloeren Brabant is de keuzevrijheid onbeperkt. Wilt u een offerte aanvragen? Dat kan geheel vrijblijvend. Ook vindt u op de website tal van brochures. Alle ins en outs van het leggen van een smeervloer en het infrezen van een dekvloer komt u hier te weten. Ook zijn de meest voorkomende vragen voor u op een rijtje gezet.

Hoe een smeervloer wordt gelegd

Zoals gezegd, maakt het bedrijf gebruik van een eigen vrachtwagen. Het bedrijf levert zelf de materialen en is alleen afhankelijk van water voor het leggen van uw nieuwe vloer. Ook fijn is het feit dat het bedrijf na afloop alles brandschoon voor u achterlaat.