GFG Marketing
Image default
Zakelijke dienstverlening

Eenvoudigere dienstverlening met een API platform

Alles is tegenwoordig met elkaar in verbinding. Dit gebeurt aan de hand van API’s. Zo zal uw pinsysteem bijvoorbeeld gekoppeld zijn aan de kassa en kunnen de offertes en facturen direct ingevoerd kunnen worden in de boekhouding. Voor het bedrijfsleven is een API platform onmisbaar. Het kan ervoor zorgen dat alles binnen het bedrijf soepel gaat verlopen en u minder tijd kwijt bent aan de verwerking van getallen en informatie. Data wordt hiervoor van het ene naar het andere apparaat gestuurd. Een integratieplatform biedt hierdoor meerdere uitkomsten. Datacon kan het innovatieve platform eenvoudig aan uw bedrijf aanpassen, zodat u er direct gebruik van kunt maken.

Ieder API platform is anders

Een API platform komt in meerdere varianten. Het moet namelijk geheel aan het bedrijf aangepast worden om de juiste dienstverlening aan te kunnen bieden. Daarbij kunnen er bijvoorbeeld meerdere service levels komen of andere distributiekanalen worden opgezet. Webshops hebben bijvoorbeeld meer baat aan webformulieren en het versturen van data naar het kasboek, zodat de offertes en facturen direct bij de klant komen te liggen. Internationale distributeurs moeten het weer op een geheel andere manier aanpakken. Ieder integratieplatform is hierdoor anders en kan weer nieuwe mogelijkheden bieden voor de dienstverlening van uw bedrijf.

Alleen maar voordelen aan te behalen

Daarbij kan het integratieplatform wel dezelfde voordelen op gaan leveren. Door een API platform te hebben zorgt u er namelijk voor dat de data direct verwerkt en verstuurd wordt. Hierdoor gaan de apparaten met elkaar communiceren en heeft u minder tijd nodig om de diensten en producten te leveren. Daarbij zal het proces aanzienlijk versnellen, waardoor de klanttevredenheid omhooggaat. Wanneer u als ondernemer gebruikmaakt van het platform wordt het direct duidelijk en kunt u efficiënter gaan werken. Daarbij kan het platform met uw bedrijf meegroeien. Ook in de toekomst is er hierdoor genoeg aan te behalen.