GFG Marketing
Image default
Particuliere dienstverlening

Waar moet u op letten als u een nieuwe scooter gaat kopen?

Als u een nieuwe scooter gaat kopen dan zijn er een paar dingen waar u op moet letten. Natuurlijk allereerst het budget. De ene scooter is nu eenmaal duurder dan de andere. Daarnaast is een belangrijke keuze of u gaat voor een scooter met een benzinemotor of een elektrische scooter. Als u besluit een elektrische scooter te kopen dan maakt u een voor het milieu betere keuze. Bovendien kunt u altijd direct van uw scooter gebruik maken, want u kunt de accu gewoon thuis opladen. Houd er ook rekening mee dat niet alle scooters geschikt zijn om een passagier mee te nemen.

Waar koop ik mijn nieuwe scooter?

In een fietsenwinkel in uw eigen regio Arkel kunt u terecht om een nieuwe scooter te kopen. Van Houwelingen Tweewielers is bijvoorbeeld een aan te raden adres. Zij verkopen niet alleen fietsen maar alle soorten rijwielen. U kunt op de website alvast zien welke merken scooters u in de winkel kunt bekijken. Als u het lastig vindt om een keuze te maken dan kan een ervaren medewerker u advies geven. Een scooter kopen doet u tenslotte niet iedere dag. De fietsenwinkel geeft u tevens de mogelijkheid om een proefrit te maken. Als u nooit eerder op een scooter reed is dit zeker aan te raden. U heeft voor het berijden van een scooter een bromfietsrijbewijs nodig.

Laat uw scooter goed onderhouden

Bij de erkende fietsenwinkel kunt u niet alleen een nieuwe scooter kopen, u kunt er ook terecht voor onderhoud en reparaties. Het is belangrijk om uw scooter regelmatig een onderhoudsbeurt te laten geven. Dit verkleint de kans dat u met pech langs de weg komt te staan of dat de scooter niet wil starten als u naar uw werk wilt gaan. U kunt uw scooter ook verzekeren tegen schade. Als er dan een reparatie nodig is betaalt u niets of alleen een bedrag aan eigen risico.