GFG Marketing
Image default
Particuliere dienstverlening

Door te kiezen voor online scheiden wordt alles goed geregeld

Online scheiden bespaart veel moeite, tijd en kosten. Bij Echtscheidingswinkel regel je de scheiding eenvoudig via internet. Je vult beide de aanvraagformulieren in, waarna er met allebei de partijen contact wordt opgenomen. De gegevens en de besproken keuzes worden vastgelegd per telefoon, via een WhatsAppgroep of via de post. Je kiest helemaal zelf hoe je dit wil laten verlopen.

Het proces en de kosten van online scheiden bij deze experts

Tijdens online scheiden worden jullie beide begeleid zodat alle afspraken helder en duidelijk op papier komen. De alimentatieberekening wordt gemaakt en de benodigde stukken voor de rechtbank worden door de advocaat opgesteld. Denk hierbij aan alle afspraken over geld, kinderen, het huis, schulden, het pensioen, eventueel jouw bedrijf, etcetera. Nadat deze afspraken helder zijn gemaakt, wordt de echtscheiding aangegeven bij de desbetreffende gemeente. Deze specialisten zorgen ervoor dat de scheiding binnen enkele weken is geregeld. De kosten van online scheiden zijn laag, omdat je veelal een vergoeding of subsidie aan kan vragen. Je kunt er zelfs voor kiezen om de kosten in termijnen te betalen. Echter, hier wordt wel een toeslag van 5% gerekend. Je kunt hier rekenen op een vast bedrag, dat niet oploopt. Ook niet wanneer het een ingewikkelde scheiding betreft of wanneer het proces langer duurt.

Neem contact op met de specialisten

Deze specialisten werken op een zeer gewaardeerde methode die zich richt op het respecteren van de onderling gemaakte afspraken. Je bepaalt zelf hoe je jouw toekomst inricht, zonder invloed van een rechter of een advocaat. Wil je online scheiden en wens je hulp en steun van deze experts? Neem dan gerust contact met hen op door middel van de contactgegevens die je op de website vindt. Zij helpen je graag verder en zorgen ervoor dat alles op en top afgehandeld wordt en jullie beide verder kunnen met jullie individuele leven.

https://www.echtscheidingswinkel.nl/