GFG Marketing
Image default
Particuliere dienstverlening

Een veilige badkamer van de badkamerspecialist in Gelderland

Wanneer u een badkamer aanschaft dan wilt u uiteraard dat deze veilig is. Dit met name met het oog op de toekomst. Dit kan bijvoorbeeld zijn omdat u ouder wordt en graag wilt dat de badkamer voor langere tijd geschikt is voor u. Hier zijn bij Schuit Totaal Wonen, dé badkamerspecialist in Gelderland, verschillende mogelijkheden toe. Denk hier bijvoorbeeld aan antislip douchebakken, wandsteunen of bijvoorbeeld een douchezitje. Deze hulpmiddelen zorgen ervoor dat u op een veilige en ergonomische manier gebruikt kunt blijven maken van uw badkamer, ook in de toekomst. Daarnaast kunt ook rekening houden met bepaalde punten in het constructieproces, zoals bijvoorbeeld een bredere loopruimte in de badkamer of instap van doucheruimte.

Een badkamer geschikt voor een gezinsuitbreiding

Een ander perspectief is juist wanneer een gezinsuitbreiding gepland is in de nabije toekomst. Hier zal vooral een praktische inrichting een grote rol spelen. Denk hier bijvoorbeeld aan een douchecabine met douchebak vanwege de levensduur en onderhoudsvriendelijkheid. Of bijvoorbeeld een rechthoekige wastafel met een hoge kraan, zo kunt u met genoeg ruimte uw baby verschonen. Daarnaast is een bad, mits de ruimte dit toelaat, wellicht een leuke keuze zodat uw samen met uw kind in bad kunt. Tevens is het wellicht belangrijk, dat wanneer uw wasmachine of droger in de badkamer staat, er bijvoorbeeld hogere opbergruimte is voor uw wasproducten zodat de kinderen er niet bij kunnen. De badkamerspecialist van Gelderland beantwoordt graag al uw vragen omtrent de inrichting van een badkamer die veilig en functioneel is, ook voor kinderen.

Advies voor een functionele badkamer

Heeft u vragen en wensen omtrent de functionele en veilige inrichting van uw badkamer? De badkamerspecialist in Gelderland biedt u graag deskundig advies omtrent de verschillende aspecten van de inrichting van de badkamer. Hun adviseurs kunnen vrijblijvend met u in gesprek om zo uw wensen en belangrijkste elementen van de badkamer tot een mooi ontwerp te verwerken.