GFG Marketing
Image default
Zakelijke dienstverlening

Vergaderen in een sfeervolle vergaderruimte in regio Tilburg

Merkt u dat het vergaderen op kantoor geen nieuwe inzichten meer brengt? Dan is het wellicht een goed idee om eens van vergaderruimte te wisselen. Uw medewerkers komen wellicht weer tot nieuwe inzichten wanneer zij zich bevinden op een nieuwe en inspirerende locatie. De vergaderruimte van De Nieuwe Hoef in Hilvarenbeek, regio Tilburg, leent zich hier uitstekend voor. Deze vergaderruimte is gelegen op een landgoed dat wellicht wel één van de best bewaarde geheimen van Brabant is. Dat klinkt pas als een unieke vergaderruimte, toch?

Vergaderen in een rustige en natuurlijke omgeving

Als u besluit om uw vergaderingen te verplaatsen naar deze vergaderruimte in regio Tilburg, weet u zeker dat u en uw personeel tot nieuwe inzichten komen. U vergadert hier namelijk in volledige rust in een natuurlijk omgeving. De ruimte biedt plaats voor 25 personen. Is het tijd voor een pauze tussen de vergadering door? Dan kan uw personeel een frisse neus halen in het natuurrijke gebied waarin deze vergaderruimte in regio Tilburg is gelegen.

Uw vergadering tot in de puntjes geregeld

Als er een lange vergadering op de planning staat, wilt u natuurlijk dat deze tot in de puntjes geregeld is. Niet alleen een aangename vergaderruimte is hierbij van belang, maar ook een eventuele lunch of borrel hoort erbij. Bij De Nieuwe Hoef in Hilvarenbeek, in regio Tilburg, bieden ze daarom ook cateringservice aan. Hierbij kunt u kiezen voor een koffietafel met Brabantse lekkernijen, maar ook voor een uitgebreid brunchbuffet of een complete lunch.

Maak direct een reservering

Spreekt deze vergaderruimte in regio Tilburg u aan? Wilt u graag uw volgende vergadering(en) op deze locatie houden? Maak dan direct een reservering zodat u verzekerd bent van een plekje op de gewenste datum. Geef bij het maken van een reservering ook direct uw aanvullende wensen door voor de catering of eventuele teambuilding activiteiten. Dan zorgen ze er bij De Nieuwe Hoef voor dat uw vergadering tot in de puntjes is geregeld.

https://nieuwehoef.nl/