GFG Marketing
Image default
Zakelijke dienstverlening

Laat uw draadstangen, bouten en moeren leveren op een manier die u het best past

Heeft u bevestigingsmaterialen nodig voor uw projecten? Dan is het wel zo prettig als deze geleverd worden op een manier die u het best past. Al sinds 1979 kunt u bij Kobout terecht voor een groot assortiment aan draadstangen, bouten, moeren en overig materiaal. Met het vaste motto “wij staan voor u klaar” denken de medewerkers daarbij met u mee over een maatwerkoplossing voor het transport van uw bestelde artikelen. Lees verder en maak kennis met een greep uit de mogelijkheden!

Eindeloze transportmogelijkheden dankzij een groot samenwerkingsverband

Kobout heeft in de loop der jaren een groot klantenbestand opgebouwd in de handel, bouw en industrie. Voor het transport van goederen werkt het bedrijf samen met zelfstandige transport- en distributiebedrijven en beschikt het over een eigen wagenpark. Naast het bestellen van materialen uit het assortiment van ruim 25.000 artikelen, zoals draadstangen, bouten en moeren, is deze specialist daarom ook zeer flexibel in de transportmogelijkheden. Wanneer u uw goederen bestelt, worden deze al binnen 24 uur bij u op locatie in Nederland, België of Luxemburg geleverd. Maar daar blijft het niet bij; de medewerkers helpen u namelijk ook graag met oplossingen voor:

  • Levering voor 09.30 of 11.00 uur
  • Nachttransport
  • Spoedzendingen
  • Track & trace van uw goederen

Ontdek alle mogelijkheden

Heeft u uw keuze gemaakt uit het ruime assortiment aan draadstangen, bouten en moeren en wilt u deze met spoed laten leveren? Of heeft u interesse in een van de andere transportmogelijkheden? Maak uw wensen dan kenbaar bij de deskundige medewerkers van Kobout via de contactgegevens op de website. Zij helpen u graag verder met een maatwerkoplossing die past bij uw situatie. Zo wordt uw bestelling geleverd op een manier die u goed uitkomt. Ook andere maatwerkoplossingen zijn mogelijk, zoals het op maat zagen van draadstangen of overige metaalbewerking van moeren en andere bevestigingsmaterialen. Ontdek alle mogelijkheden op de website!