GFG Marketing
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een strakke animatievideo laten maken voor presentatie op een beurs

Een animatievideo laten maken als je binnenkort met je bedrijf op een beurs staat, is zeker een goede suggestie. Je betaalt voor een standplaats op een beurs vaak een flinke som geld, dan wil je natuurlijk wel graag dat het ook wat oplevert. Je kunt je klanten bijvoorbeeld via een groot videoscherm informeren over jouw product. Je kunt een animatievideo laten maken zowel met als zonder geluid. Een film met audio leidt wellicht af als je bij je stand ook klanten te woord wilt kunnen staan. Je kunt natuurlijk ook een animatievideo laten maken die je op een klein scherm laat spelen en die door individuele bezoekers kan worden bekeken. Dit soort films kun je bijvoorbeeld inzetten om een nadere uitleg te geven over je dienst of product.

Geef een animatievideo mee op een memorystick

Een memorystick is een gewilde gadget op een beurs. Natuurlijk gebruik je de opslagruimte om jouw bedrijf te promoten. Je kunt een animatievideo laten maken die je op de stick zet. De bezoeker van jouw stand op de beurs kan dan bij thuiskomst nog eens rustig kijken wat voor diensten of producten je hebt aan te bieden. Je kunt de film ook in verschillende talen laten inspreken zodat ook internationale bezoekers goed worden geïnformeerd. Audio in de eigen taal komt vaak veel beter binnen dan ondertiteling. Als je gebruik maakt van animatie is het heel eenvoudig om hier verschillende audio onder te zetten. Je kunt één animatievideo laten maken die je vervolgens van bijvoorbeeld Nederlandse, Engelse en Franse audio laten voorzien. Zet ze op verschillende kleuren geheugensticks en je kunt de juiste informatie aan de juiste persoon meegeven.

Laat je animatievideo maken door een enthousiast bedrijf

Bij Playforward zitten ze klaar om aan de slag te gaan als jij een animatievideo wilt laten maken voor jouw bedrijf. Begin er op tijd aan als je je hebt aangemeld voor een bedrijfsbeurs, zodat je zeker weet dat jouw animatievideo op tijd klaar is. Zo ben je goed voorbereid en kun je het maximale rendement halen uit jouw aanwezigheid op een beurs of congres.