GFG Marketing
Image default
Zakelijke dienstverlening

Laat allerlei soorten werkzaamheden uitvoeren door deze professional, zoals CNC freeswerk

Werkt u in de offshore-industrie, constructie- of machinebouw en heeft u bepaalde werkzaamheden, zoals CNC freeswerk, die u door een specialist wilt laten uitvoeren? Dan is het prettig als u een aanbieder vindt die ervaring heeft in uw specifieke industrie. Op deze manier bent u er zeker van dat uw wensen en verwachtingen gehoord worden en u uw eigen werkzaamheden spoedig weer oppakt. Een echte professional vindt u in Nieuwdorp, vlak bij Middelburg. Overlasko Konstruktie BV heeft namelijk meer dan 25 jaar ervaring in het vak. Lees snel verder en ontdek welke werkzaamheden deze specialist voor uw bedrijf kan uitvoeren!

Schakel deze specialist in voor werkzaamheden met staalsoorten, maar ook voor ander materiaal

Al jaren is Overlasko Konstruktie BV in te schakelen voor de werkzaamheden rondom staalsoorten. Zo helpen de specialisten van dit bedrijf u bijvoorbeeld bij:

  • Het verspanen van materiaal, zoals CNC freeswerk en CNC draaiwerk
  • Het snijden van materiaal of laswerkzaamheden
  • Het snel en veilig monteren van constructies
  • De fabricage van onder andere uw hijsmaterialen, werk- en zeecontainers
  • Het stralen, verfspuiten of conserveren van uw objecten

Alle diensten worden uitgevoerd onder strikte kwaliteitsnormen

Deze aanbieder heeft alle apparatuur in huis om uiteenlopende werkzaamheden voor u uit te voeren. Bij CNC freeswerk maken de medewerkers bijvoorbeeld gebruik van een computergestuurde machine die alle soorten materialen – van metaal tot kunststof – kan bewerken. Van CNC freeswerk tot de fabricage van uw apparaat; voor welke dienst u Overlasko Konstruktie BV ook inschakelt, u bent er zeker van dat dit gebeurt onder de strikte kwaliteitsnormen van onder andere ISO 9001, EN1090-1 EXC. Class 4 en ISO 3834-2. Wilt u meer informatie over de diensten van deze professional? Laat u dan vrijblijvend adviseren door telefonisch of per e-mail contact op te nemen. U kunt ook het contactformulier op de website invullen, waarna een medewerker contact met u zal opnemen.

https://overlasko.nl/