GFG Marketing
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een groothandel voor het kopen van al uw pallets

Bent u op zoek naar een groothandel met een uiteenlopend aanbod aan pallets? Dan eindigt uw zoektocht bij Post Pallets & Kisten. Dit bedrijf produceert en levert al sinds 1974 allerhande emballagematerialen aan bedrijven door het hele land. Dit doen zij vanuit een grote – en vaak klantspecifieke – voorraad, waardoor een snelle levering mogelijk is. Dat is wel zo handig als er haast is geboden bij uw zoektocht naar pallets van hoogwaardige kwaliteit!

Het aanbod aan pallets en overige emballage

In het aanbod van deze groothandel vindt u pallets in allerlei soorten en maten. Heeft u pallets nodig van kunststof omdat u goederen opslaat of vervoert onder vochtige omstandigheden? Of bent u op zoek naar houten wegwerppallets voor eenmalig transport? Het is allemaal verkrijgbaar bij Post Pallets & Kisten. Het aanbod omvat zowel nieuwe als gebruikte materialen die uitvoerig zijn gecontroleerd. Dit betekent dat u dus enkel materialen van hoogwaardige kwaliteit vindt bij de specialist. Naast pallets, biedt deze groothandel onder meer de volgende materialen aan:

  • Kisten en kratten
  • Stophout en wiggen
  • Opzetranden
  • IBC’s

Door de ruime voorraad en de productie- en reparatiefaciliteiten van het bedrijf kan aan vrijwel elke vraag worden voldaan. U geeft simpelweg uw wensen en specificaties door en de specialisten gaan ermee aan de slag. Dat is wat Post Pallets & Kisten dé groothandel voor het aanschaffen van pallets en andere emballage maakt!

Wat kan deze groothandel voor u betekenen?

Breng een bezoek aan de website van Post Pallets & Kisten en ontdek alle mogelijkheden. Wilt u in zee gaan met deze groothandel in pallets en overige emballage? Neem dan contact met hen op via de contactgegevens op de website en maak kenbaar wat zij voor u kunnen betekenen. De specialisten gaan vervolgens graag met uw vraag aan de slag, om zo de juiste emballagematerialen voor uw opslag of transport te verzorgen.

https://ppk.nl/