GFG Marketing
Image default
Beauty en verzorging

Schoonheidsbehandelingen in Borne boeken bij een ervaren schoonheidsspecialiste

Bent u op zoek naar een behandeling bij een bevlogen schoonheidsspecialiste in Borne? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. In onze salon bieden wij u verschillende behandelingen. Bij ons kunt u heerlijk ontspannen maar ook als u een specifiek probleem heeft met bijvoorbeeld uw huid, staan wij voor u klaar. Naast onze schoonheidsbehandelingen heeft u ook de mogelijkheid om een product te bestellen naar uw keuze. Weet u nog niet wat u nodig hebt maar wilt u wel graag advies? Dan kunt u ons videobellen en proberen wij u te helpen met het vinden van de juiste producten.

Aanbod van schoonheidsbehandelingen

In onze salon bieden wij verschillende schoonheidsbehandelingen aan voor jong en oud. Voor ieder huidtype hebben wij een verschillende behandeling. U kunt bij onze salon één van onze facials boeken waarmee wij u huid weer laten stralen. Ook geschikt voor mannen. Naast onze gezichtsbehandelingen bieden wij ook massages aan om heerlijk tot rust te komen. Wilt u samen met een vriend(in) of uw partner een behandeling krijgen? Wij bieden ook duo-behandelingen aan. Als u last heeft van cellulitis, kunnen wij u ook op weg helpen door middel van bindweefselmassages waarbij de doorbloeding van het bindweefsel wordt gestimuleerd.

Wimpers, spray tan en wenkbrauwen

Iedereen wil mooie en natuurlijke wimpers maar helaas zijn we daar niet allemaal mee gezegend. Bij onze salon kunt u uw wimpers een boost geven door middel van een Lash Lift Treatment. Het geeft de wimpers een natuurlijke lift die langdurig resultaat oplevert. Ook krijgt u de mogelijkheid om uw wenkbrauwen weer een frisse look te geven, door middel van epileren, verven of harsen. Bij onze salon kunt u ook terecht voor prachtige spray tan behandelingen. Tijdens onze behandeling maken wij gebruik van het merk Sjolie en neemt u plaats in onze spray tan cabine.