GFG Marketing
Image default
Zakelijke dienstverlening

Alles over de enterprise applicatie Peoplesoft

Binnen een bedrijf is er vaak veel geautomatiseerd. Maar heb jij ook wel eens van Peoplesoft gehoord? Het is een Oracle business software product en omvat toepassingen voor financieel, human resource, financieel, supply chain en voor klantrelatie- en enterprise performance management.

Als organisaties deze software gebruiken, dan is dat als onderdeel van de kernsystemen. Je kunt je dan geen storingen of gebrek aan performance veroorloven. Soms kan het beheren van deze performance lastig zijn, dit heeft dan te maken met de complexe en bedrijfseigen aard van de applicaties van Oracle PeopleSoft. Het klinkt misschien ingewikkeld, maar je kunt er zelf heel veel van leren als je je er in gaat verdiepen. Uit handen geven kan uiteraard ook en dan kun je je focussen op hetgeen waar jij goed in bent.  

Data verzamelen en meer..

Je hebt vaak veel informatie nodig om je bedrijf te laten groeien. Maar alles zal wel goed moeten werken binnen je bedrijf. De enterprise applicatie Peoplesoft kan je helpen en dan krijg je meer controle over de volledige PeopleSoft stack. Dit komt omdat ze binnen Tuuring data verzamelen en zorgen voor een dynamische baseline voor het hele landschap voor infrastructuur, applicatie en werkplek componenten. Je komt hierdoor veel sneller tot de kern van performance problemen komen. Een ander voordeel is dat er sprake is van nauwe integratie met de generieke componenten.

Bedrijfsprocessen en applicatie gebruik kunnen direct verbonden worden met keten performance. Upgrades kun je uitvoeren en migreren met geavanceerde performance analyse. Het is voor iedere organisaties een goede keuze om hiermee aan de slag te gaan, je wil er namelijk ook alles uithalen wat dat er uit te halen valt. Daarvoor moet je soms even wat werk uit handen geven en durven te investeren, maar je gaat er geen spijt van krijgen als je hiervoor kiest.

Meer informatie

Wil je graag wat meer weten over Tuuring? Die kans is wel groot als jij weet wat zij voor jou kunnen betekenen. Ze hebben veel ervaring op dit gebied en kunnen je dan altijd op weg helpen. De medewerkers denken met je mee, zijn samen met jou op zoek naar de beste oplossingen voor jouw bedrijf en samen weet je meer dan alleen. Er kan in korte tijd dan ook veel worden bereikt en dat is nou net wat je bedrijf kan gebruiken. Maak daarom een verantwoorde en bewuste keuze en neem zelf contact op.

https://tuuring.com/