GFG Marketing
Image default
Dienstverlening

Singlereizen zijn dé oplossing voor singles

Ben je 50+ en single? Dat wil natuurlijk niet zeggen dat je niet op vakantie kan. Probeer de singlereizen van One2gethertravel eens. Tijdens de single groepsreizen zul je veel leuke mensen ontmoeten die dezelfde reisinteresses hebben als jij. Bovendien zitten al je medereizigers in dezelfde levensfase en is er vast een hoop te bespreken. Tijdens een single groepsreis beleef je de meest spannende avonturen en sluit je vriendschappen voor het leven.

Experts op het gebied van singlereizen

One2gethertravel is dé expert op het gebied van single groepsreizen. Het bedrijf is gevestigd in het Zuid-Hollandse Alphen aan den Rijn en is dus op Nederlandse reizigers gericht. De reisorganisatie is aangesloten bij Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Dit houdt in dat je ervan verzekerd bent dat de singlereizen ofwel doorgaan of dat je je geld terugkrijgt, mocht het bedrijf eventueel failliet gaan. Dit zorgt voor een veilig gevoel.

Een tot in de puntjes georganiseerde reis

Deze reisorganisatie staat bekend om zijn betrouwbaarheid en betrokkenheid. Het bedrijf doet er alles aan om alle reizigers zo goed mogelijk te helpen en een tot in de puntjes georganiseerde reis te verzorgen. En dit alles voor een redelijke prijs. Bovendien worden er geen onverwachtse kosten gerekend. Zo zijn er geen administratiekosten en wordt ruimbagage al bij de prijs ingerekend. De klant is koning en klanttevredenheid is het hoogste doel van de reisorganisatie.

Een heerlijke reis met genoeg privacy

Nu denk je misschien: heb ik wel genoeg privacy bij de singlereizen van deze reisorganisatie en kan ik nog wel mijn eigen ding doen? Natuurlijk heb je dat. Tijdens de single groepsreizen beslis je zelf of je mee wilt doen aan de groepsactiviteiten of niet. Bovendien worden de dagen niet bomvol gepland; het is tenslotte vakantie. Ook heb je de beschikking over een eigen kamer, mocht je dat willen. Als je je medereizigers heel gezellig vindt, is het zelfs mogelijk om een kamer te delen.