GFG Marketing
Image default
Rechten

U zoekt een vakkundige interim advocaat mededingingsrecht?

C-law biedt maatwerk als u op zoek bent naar een interim advocaat mededingingsrecht. Het advocatenkantoor uit Amsterdam heeft mede dankzij jarenlange ervaring en een breed netwerk gespecialiseerde interim advocaten mededingingsrecht in huis. Zij staan u zowel in-house als op afstand voor u klaar. Het kantoor bedient heel diverse klanten. Deze bevinden zich in verschillende sectoren. Vaak gaat het om ondernemingen, instellingen, overheden, andere advocatenkantoren en organisaties. Naast het mededingingsrecht beschikt het kantoor ook over specialistische kennis van het consumentenrecht en corporate compliance. Ieder consumentrechtelijk vraagstuk waarin de Autoriteit Consument & Markt (ACM) een rol speelt, wordt behandeld door het kantoor.

Is er sprake van kartelvorming?

De interim advocaat mededingingsrecht houdt zich voornamelijk bezig met zaken die zich richten op marktverdeling en misbruik van machtsposities. Van dat laatste punt is kartelvorming een voorbeeld. Als u vindt dat uw concurrenten zich hieraan schuldig maken, kunt u een claim indienen en de interim advocaat mededingingsrecht om hulp vragen.  De interim advocaat mededingingsrecht kan bijvoorbeeld ook begeleiding bieden bij kartelonderzoeken. Het kantoor voert zowel civielrechtelijke als bestuursrechtelijke procedures uit. Daarnaast is het actief binnen domeinen van diverse toezichthouders, onder andere de ACM, de Nederlandse Voedsel en warenautoriteit (NVWA) en de Europese commissie.

Een écht nichekantoor

Klanten zien C-law door de specialistische kennis als een écht nichekantoor. Zij schakelen de praktijk vaak in als aanvulling op andere advocatenkantoren. Bovendien heeft het kantoor toegang tot een breed, internationaal netwerk waardoor de juiste kennis over het mededingingsrecht altijd beschikbaar is. Tevens is het kantoor specialist op het gebied van consumentenrecht en corporate compliance. De praktijk heeft dit mede te danken aan jarenlange ervaring binnen de internationale advocatuur en als toezichthouder binnen het bedrijfsleven. De interim advocaten zijn inzetbaar in verschillende sectoren: van agri (food) en health tot aan technologie en innovatie. Zij worden voornamelijk ingeschakeld door corporates.