GFG Marketing
Image default
Dienstverlening

Voordelen van een externe vergaderlocatie

Misschien heb je binnenkort wel weer een vergadering op de planning staan en ben je als werkgever op zoek naar een manier om deze eens wat anders te laten verlopen. Dan kun je bijvoorbeeld kiezen om eens ergens anders te gaan vergaderen en dus een externe vergaderlocatie te kiezen. Neem bijvoorbeeld vergaderlocatie Utrecht waar veel verschillende mogelijkheden aangeboden worden en waar voor vrijwel iedere groep wel een geschikte ruimte beschikbaar is. Het organiseren van een externe vergadering zorgt voor een aantal voordelen die je als werkgever toch eigenlijk niet mis moet willen lopen. Je kunt altijd een keer de proef op de som nemen en het gewoon proberen.

Een gulle werkgever

Wanneer jij als werkgever bijvoorbeeld bepaald dat de vergaderlocatie Utrecht Centraal de volgende plek zal zijn waar jullie komende vergadering plaats zal gaan vinden, dan laat jij als werkgever zien dat je wel iets over hebt voor het personeel. Je laat tenslotte zien dat jij niet bang bent om te investeren in de werknemers en dat je op zoek bent naar goede ideeën om de vergadering zo goed mogelijk te laten verlopen. Je kunt het daarom als een soort investering zien. Daarnaast voorkom je dat je gestoord zult worden door ander personeel dat even iemand nodig heeft en zo kun je ongestoord vergaderen met de beperkte groep mensen die hierbij aanwezig is.

Frisse energie van een andere plek

Het is ook goed voor het personeel om eens op een andere plek te komen omdat nieuwe locaties vaak zorgen voor frisse energie en ook nog eens een hoop inspiratie op kunnen leveren. Wanneer jij hoopt op veel inbreng van je personeel, dan is het dus zeker een goed idee om buiten de deur te gaan vergaderen en dan is een inspirerende locatie zeker geen overbodige luxe. Mensen worden uit hun comfortzone en sleur gehaald die zij in het bedrijfspand kunnen ervaren en dat kan nog wel eens een hoop positieve resultaten voor de vergadering op gaan brengen. Welke werkgever wil dat nou niet?

Meedenken met het personeel

Het is wel belangrijk om met het personeel mee te denken en de keuze te laten vallen op een locatie die goed te bereiken is. Bijvoorbeeld met het openbaar vervoer of gewoon met de auto, omdat er voldoende parkeergelegenheid is. Vermeld van te voren ook goed dat er bijvoorbeeld voor een lunch gezorgd wordt. Zo scoor jij als werkgever extra punten, maar zo kun je ook laten zien dat jij goed voor hen zorgt en dat je goed met hen communiceert.

 

 

 

https://spacetocreate.nl/vergaderlocatie-in-utrecht/