GFG Marketing
Image default
Internet marketing

Het onderhouden van de salarisadministratie

Aan het einde van iedere maand is het weer tijd voor de boekhouding en salarisverwerking. Hoewel jij keurig alle gegevens hebt bijgewerkt gedurende de maand en overzichtelijke schema’s hebt gecreëerd voor het op orde houden van de salarisadministratie, is er iedere maand wel een werknemer die een onjuist salaris heeft ontvangen. Het frustreert je dat je de personeelsgegevens en salarisverwerking maar niet goed kan onderhouden. Het ondernemerschap sprak je namelijk vooral aan wegens het ondernemen en leiderschap, waarbij je de salarisadministratie had onderschat. Toch wil je wel graag het eigen bedrijf behouden. De grote vraag is daarom: hoe krijg je de salarisadministratie op orde?

De bovenstaande situatie is voor veel startende ondernemers van toepassing. Het onderhouden van de salarisadministratie is namelijk een vak apart, voor welke de juiste kennis en ervaring vereist is. Om die reden gebruikt CBBS zijn kennis en ervaring om deze ondernemers een handje te helpen en advies salarisadministratie te geven waar nodig. Velen beschikken namelijk wel over de juiste vaardigheden, maar zien nog te vaak fouten over het hoofd, waardoor zowel de personeelsadministratie als salarisverwerking incorrect geschieden. Een HR adviseur van CBBS kan hierin dé uitkomst bieden, omdat je op die manier zelf meer inzicht krijgt in het verwerken van de gegevens en uitbetalen van de salarissen. Daarnaast heb je bij ons ook de mogelijkheid om de salarisverwerking geheel uit te besteden, waarmee wij zorgvuldig aan de slag gaan.

Ondervind jij regelmatig problemen bij het verwerken van personeelsgegevens of kom jij geregeld een hiaat tegen in de salarisgegevens? Besteed dan de salarisadministratie uit aan CBBS en focus je op het ondernemen! Wij denken graag met je mee over oplossingen voor salarisproblemen en zorgen voor een foutloze personeelsadministratie, zodat zowel jij als jouw personeel met een gerust hart aan het werk kunnen. Neem dus snel contact op met CBBS of bezoek onze website.

https://www.cbbs.nl/