GFG Marketing
Image default
Artikel marketing

Online laten drukken is een stuk sneller en u bent binnen 24 uur voorzien

De specialist op het gebied van drukwerk maakt gebruik van de nieuwste ontwikkelingen in de grafische industrie. Met diverse papiersoorten om uit te kiezen ligt de keuze bij u. En u bent hoogstwaarschijnlijk gewend om binnen te lopen om te bespreken wat u wilt laten drukken. Deze handeling kan overgeslagen worden en kan u en de drukkerij geld besparen. Het wordt al lang niet meer aangeleverd via een USB stick. Stuur uw bestanden digitaal op en de copyshop gaat er werk van maken. Bent u al bekend met de spoedservice van een copyshop?

Digitaal printwerk voor snelle en gemakkelijke drukwerk aanlevering
Voor digitaal printwerk Eindhoven hoeft u niet op de fiets of in de auto te stappen. Ga voor uw computer zitten en lever uw bestanden gemakkelijk digitaal aan. Mocht u niet helemaal zeker zijn van uw aangeleverde documenten? Geen paniek want dit wordt altijd eerst gecontroleerd en een proefdruk zal laten zien dat de rest van de oplages goed zullen verlopen. Het gehele voorbereidingstraject wat de drukkerij normaal doet wordt hiermee overgeslagen. Dit bespaart u tijd en kosten en uw drukwerk zal een stuk sneller aangeleverd kunnen worden. Wilt u toch een ontwerp laten maken? Dan kunt ook gebruik maken van een ontwerpservice die u zal voorzien van bijvoorbeeld een ontwerp voor uw trouwkaarten, posters, visitekaartjes en meer.

Waarom is er een spoedservice voor uw drukwerk?
Het wordt steeds vaker geautomatiseerd waardoor een drukwerk opdracht een stuk sneller kan worden aangeleverd. Maar uiteraard wel met de persoonlijke controle en contact indien nodig. Mocht het aangeleverde bestand niet voldoen aan de eisen dan zal er contact met u worden opgenomen. Alles wordt nauwkeurig gecontroleerd voordat het door het printapparaat gaat. Er wordt daarom ook maar al te graag gebruik gemaakt van 24 uurs drukwerk Eindhoven. Uw documenten liggen binnen een dag klaar en kunnen worden opgehaald of opgestuurd. Zo bent u zo snel mogelijk voorzien van uw nodige promotiematerialen. Om zo snel mogelijk voorzien te zijn van visitekaartjes, briefpapier, enveloppen en meer laat u het bij een copyshop afdrukken.

Online drukwerk bied mogelijkheden
Uw bestanden zijn in goede handen en worden grondig gecontroleerd voordat ze afgedrukt worden. En bedenk u ook dat er genoeg opties zijn tot verschillende papiersoorten. Het zou zonde zijn als het achteraf op een te dik papier wordt geprint en alles opnieuw moet. Om deze onnodige kosten te voorkomen bekijkt u op de website welke papiersoorten er mogelijk zijn. Ook afwerkingen met nietjes, verlijmingen en ringbanden zijn mogelijk. Laat u adviseren door de drukwerkspecialisten.