GFG Marketing
Image default
Internet marketing

De grootste voordelen van samenwerken met een Magento 2 specialist.

Wil je als e-commerce ondernemer meetellen, dan is een soepel draaiende webshop echt een must. Een overzichtelijke gebruikersvriendelijke webshop die een goede performance heeft, zal voor een hogere conversie en omzet zorgen. Jouw klanten zullen het zeker weten te waarderen. De kans dat ze terugkomen is dan ook veel groter. Een Magento 2 specialist kan je hier perfect bij helpen. Benieuwd wat hij allemaal voor je kan doen? Lees dan snel verder.

 

Wat is het Magento 2 Platform?

Magento is marktleider op het vlak van e-commerce platforms. Het is het meest gebruikte platform voor het ontsluiten van webshops. Als weer enkele jaren is Magento 2 beschikbaar. Hierin zijn veel verbeteringen op het vlak van gebruikersvriendelijkheid, stabiliteit en veiligheid doorgevoerd. Ook de performance is nog verder verbeterd. Een ideale omgeving voor jouw webshop dus.

 

Magento 2 Specialisten van Vendic

Magento specialisten kunnen je volledig ontzorgen. Het is dan ook helemaal niet gek als je ons vertelt dat je geen kennis en tijd hebt voor het ontwerpen en bouwen van een webshop. Dat is nu precies waar ons bedrijf voor staat. Al onze specialisten zijn volledig gecertificeerd. Een Magento 2 specialist van Vendic neemt je veel werk uit handen. Zo kan jij je richten op het runnen van jouw bedrijf.

Als je een nieuw webshop voor jouw bedrijf nodig hebt, dan staan onze Magento 2 specialisten voor je klaar. Allereerst zal deze met jou alle eisen en wensen doornemen. Heb je een relatief eenvoudig en wat kleiner bedrijf met minder complexe eisen en wensen, dan zal er veelal een oplossing in Vendic Elements voor Magento worden geadviseerd. Dit is een stabiele en flexibele basis met uitgebreide functionaliteit voor jouw webshop tegen een aantrekkelijke prijs. Wil je hier bovenop nog extra functionaliteiten, dan kan dit zonder problemen worden geregeld.

Maatwerk behoort ook tot de mogelijkheden. Het Magento 2 platform is een zogenaamd open source platform. Onze specialisten kunnen vrijwel alle wensen, zoals het verwerken van jouw huisstijl, of integraties met andere systemen invullen. De Magento 2 specialist zal je hierbij van het begin tot eind begeleiden.

 

Onderhoud of migratie

Is jouw Magento 2 webshop vastgelopen of heb je andere problemen door bijvoorbeeld achterstallig onderhoud, dan kunnen onze specialisten je ook verder helpen. Hierbij wordt er een kopie van jouw webshop gemaakt. Deze wordt volledig geanalyseerd zodat de problemen goed in kaart zijn gebracht. Vervolgens zullen deze vakkundig worden opgelost.

Het kan natuurlijk ook zijn dat je jouw website wilt migreren van een ander platform naar Magento of van Magento naar Magento 2. Onze Magento 2 specialist kan je ook hierbij perfect ondersteunen. Hij zal de migratie voor jou verzorgen, nadat jullie samen eerst een goede strategie hebben bepaald.

Een webshop moet natuurlijk ook goed worden onderhouden. Ook hierbij kan de specialist jou bijstaan. Zo kunnen zij bijvoorbeeld allerlei beheerhandelingen automatiseren, waarmee je dus veel tijd kunt besparen. Ideaal toch? Zo zie je maar dat onze specialisten jou op heel veel vlakken kunnen ontzorgen.

https://vendic.nl/