GFG Marketing
Image default
Marketing

Drone video laten maken? Doen!

Drone video laten maken? Doen!

Een drone video tilt jouw marketing naar een hoger niveau… letterlijk! Met een drone kun je beelden maken die voorheen alleen beschikbaar waren voor organisaties met grote budgetten en moest je een helikopter inhuren om de beelden te maken. Maar de technologie gaat snel, waardoor het maken van dit soort beelden steeds toegankelijker wordt. Een ervaren dronepiloot weet precies waar hij op moet letten tijdens het vliegen met een drone en weet ook nog eens precies dát vast te leggen op beeld wat de video nodig heeft. Een drone video laten maken kun je dus het beste neerleggen bij een gespecialiseerde partij, zoals videomarketingbureau ZoomWorks.

Iedere drone video is uniek

Een drone video laten maken is maatwerk. Want iedere organisatie en ieder verhaal is uniek. De kunst is dan ook om beelden op te nemen die aansluiten op het verhaal en de visie van de video. Anders wordt het slechts een collage van mooie beelden. Maar je wilt toch ook dat jouw drone video zijn doel bereikt? ZoomWorks kan jou hierin goed adviseren en ervoor zorgen dat jouw drone video doeltreffend en uniek wordt. Hun ervaren en gecertificeerde dronepiloten weten als geen ander de do’s & don’ts bij het laten maken van een drone video en maken het keer op keer een succes.

Doorlooptijd van een drone video laten maken

Hoe lang duurt het eigenlijk om een drone video te laten maken? ZoomWorks krijgt deze vraag vaak gesteld. Het antwoord is afhankelijk van verschillende factoren, zoals het uitwerken van een concept, voorbereiden van de opnames, etc. Gemiddeld duurt een drone video laten maken tussen de drie en vijf weken. Maar het kán sneller. Hoe sneller jij feedback levert, hoe eerder ZoomWorks deze kan verwerken… en hoe eerder jouw drone video klaar kan zijn.

Meer weten over een drone video laten maken bij ZoomWorks?

Wil je meer informatie over een drone video laten maken bij ZoomWorks? Neem dan contact met ze op! Neem ook eens een kijkje op hun website om te zien welke drone video’s ze al gemaakt hebben. Of laat je inspireren door alle andere soorten video’s en animaties die ze voor hun klanten hebben gemaakt.

https://zoomworks.nl/drone-video-laten-maken/