GFG Marketing
Image default
Internet marketing

Magento specialisten en de voordelen van een samenwerking

Tegenwoordig kan je als online ondernemer niet zonder een goedwerkende webshop. De webshop is het visitekaartje van jouw bedrijf. Je kunt je ermee onderscheiden van jouw concurrenten. Een gebruikersvriendelijke webshop die snel laadt zorgt voor een hogere conversie en meer omzet. Ook zullen klanten weer vaker terugkeren. Een Magento specialist kan je hierbij helpen. Het samenwerken met Magento specialisten heeft veel voordelen. Wat deze zijn, zullen we je uitleggen.

 

Over het Magento Platform

Magento is in de wereld van de e-commerce verreweg het meest gebruikte platform. Wereldwijd daraaien er talloze webshops op dit zeer flexibele en krachtige platform. Inmiddels is er ook alweer enige jaren Magento 2. In deze versie zijn veel verbeteringen doorgevoerd. Het platform is nog stabieler, sneller en veiliger dan het oude. Ook op het gebied van gebruikersvriendelijkheid is er veel verbeterd. Het ideale platform dus om jouw webshop te laten draaien

 

Magento Specialisten

Wij kijken er echt niet raar van op als je zegt dat je zelf niet alle kennis en tijd hebt voor het ontwerpen en bouwen van een webshop. Deze kennis kun je dan ook gewoon inkopen bij ons. Magento specialisten van Vendic kunnen je veel van het werk uit handen nemen, zodat jij je op volledig op jouw business kan richten.

 

Wil jij bijvoorbeeld jouw webshop migreren, dan kunnen zij je helpen hierbij. Dit kan een oudere versie Magento webshop zijn maar ook een webshop die op een ander platform draait.

De Magento specialisten helpen jou niet alleen bij het ontwikkelen van een goede strategie maar zullen ook de migratie zelf voor hun rekening nemen. Natuurlijk blijft tijdens de migratie de shop op. Je wordt hierbij dus echt ontzorgd.

 

Wil je een compleet nieuwe webshop laten bouwen? Ook dan staan onze volledig gecertificeerde Magento specialisten voor je klaar. Zijn de eisen en wensen iets minder uitgebreid, dan zal deze worden gebouwd op de basis van Vendic Elements. Maar er wordt ook met regelmaat voor gekozen om te werken met een volledige standaard installatie van Magento.

Je krijgt hierbij van het begin tot eind een goede begeleiding van onze Magento specialisten. In het voortraject zullen alle eisen en wensen met je worden doorgenomen. Magento is een open source platform is, dus onze specialisten kunnen vrijwel alle wensen verwerken. Een voorbeeld hiervan is het verwerken van jouw eigen merk en huisstijl.

Zoals we al werd genoemd, zullen de specialisten het ontwikkelwerk voor hun rekening nemen met als resultaat een uiterst gebruikersvriendelijke en soepel draaiende webshop. Heb je een grotere onderneming waarbij er integratie met andere systemen moet plaatsvinden, is voor onze specialisten ook geen probleem.

Na de oplevering van de webshop stopt het werk niet. Onze Magento specialisten kunnen je ook op het vlak van beheer ondersteunen. Zo kunnen zij bijvoorbeeld allerlei beheeractiviteiten automatiseren, zodat je hier veel minder tijd aan kwijt bent. 

Wil je meer te weten komen wat een Magento specialist voor jou kan betekenen? Zie de website hier kan je alle informatie over de voordelen vinden.

https://vendic.nl/