GFG Marketing
Image default
Aanbiedingen

Waarom naar een krullenkapper gaan met krullen?

We hebben het vast allemaal wel eens meegemaakt. Je loopt een salon binnen, gaat in de stoel zitten en vertelt de kapper dat je je haar geknipt wilt hebben op een manier die bij je natuurlijke krullen past. De kapper knikt met zijn hoofd, zegt dat hij het begrijpt, en gaat dan verder met het knippen of stylen van je haar. Of, nog erger, ze proberen je een chemische stijlbehandeling te geven!  Als je krullend haar hebt, is het zo belangrijk dat je alleen naar een kapper gaat die weet hoe je krullen moet knippen en stylen. In deze blog lees je waarom het belangrijk is om naar een krullenkapper te gaan als je krullend haar hebt. Ook lees je wat tips over hoe je een goede kunt vinden.

 

Niet elke kapper weet hoe je met krullen om moet gaan. Sterker nog, de meeste niet! Als je krullend haar hebt en je bent ooit naar een gewone kapper gegaan, dan is de kans groot dat je de salon bent uitgelopen met een stijl die helemaal niet bij je haartype paste. 

 

Het punt is dat het knippen en stylen van krullend haar heel anders is dan het knippen en stylen van steil haar. Krullend haar is vatbaarder voor pluizen en klitten, dus het vereist een andere aanpak. Een goede krullenkapper weet hoe hij of zij moet werken met je natuurlijke textuur om je een snit en stijl te geven die je gezichtsvorm flatteert en het beste in je krullen naar boven haalt. 

 

Hoe vind je een goede krullenkapper? 

1. Vraag rond naar aanbevelingen van vrienden of familieleden die een vergelijkbaar haartype hebben.

 

2. Bekijk online reviews van andere mensen met krullend haar die salons bij je in de buurt hebben bezocht. 

 

3. Als je een paar veelbelovende salons hebt gevonden, bel ze dan op en vraag of ze stylisten in dienst hebben die gespecialiseerd zijn in het knippen en stylen van krullend haar. 

 

4. Maak een afspraak voor een consult, zodat je de stylist persoonlijk kunt ontmoeten en een idee krijgt van hun ervaring en deskundigheid. 

 

5. Zorg ervoor dat je duidelijk communiceert over wat je zoekt voordat je je haar laat knippen of stylen, zodat je niet voor verrassingen komt te staan!

 

Neem voor een goede krullen kapper snel een kijkje op www.curlscontrol.nl

 

https://www.curlscontrol.nl/nl/