GFG Marketing
Image default
Dienstverlening

De ervaren fysio voor uw rugpijn in Den Haag

Bent u woonachtig in regio Den Haag en heeft u last van pijn in uw hoofd of rug? Met fysiotherapie van het Fysio Centrum Den Haag kan uw hoofdpijn of rugpijn worden verlicht. Hoewel u er uiteraard vanuit gaat dat rugpijn een fysieke oorzaak heeft, kan dit eveneens gelden voor hoofdpijn. Het is daarom voor zowel rugpijn als hoofdpijn nodig om dit met fysiotherapie van Fysio Centrum Den Haag te bestrijden. De ervaren therapeuten van deze fysiopraktijk staan voor u klaar om u te helpen met uw klachten.

Een behandelplan op maat

Wanneer u een bezoek brengt aan Fysio Centrum Den Haag voor fysiotherapie voor uw rugpijn wordt er een behandelplan op maat gemaakt. Uw klachten zijn uniek voor u, en de experts van deze praktijk weten als geen ander dat er geen standaardbehandelplan is. Om er zeker van te zijn dat u de hulp krijgt waar u naar op zoek bent gaan de therapeuten met u het gesprek aan. Bij dit gesprek worden uw klachten en de aard van uw klachten besproken. Voor hoofdpijn is de fysiotherapie in Den Haag een uitstekende oplossing, omdat deze klachten maar al te vaak een fysieke oorzaak hebben.

De soorten therapie tegen rugpijn en uw hoofdpijn

Er zijn verschillende manieren om uw rugpijn en hoofdpijn te verlichten. Voor rugpijn kunt u denken aan verschillende vormen van manuele therapie. Deze zijn bijvoorbeeld fysiotherapie voor liesklachten. Wanneer u vooral last heeft van uw schouder sturen wij u door naar onze schouderspecialist. De bron van uw rugpijn kan ook lager liggen, bijvoorbeeld bij uw bekken. In dat geval is er bekkenfysiotherapie om u hiermee te helpen. Voor hoofdpijn hebben wij eveneens verschillende vormen therapie. Hierbij kunt u denken aan ademhalingstherapie, psychosomatische fysiotherapie en ontspanningstherapie. Bij hoofdpijn moet er altijd worden bekeken of uw klachten een fysiek of een mentale oorzaak hebben, voordat ze kunnen worden behandeld. Aan de hand hiervan wordt een behandelplan opgesteld.