GFG Marketing
Image default
Groothandel

Uw tegels voor badkamer, keuken en woonkamer koopt u bij deze specialist

Als u tegels nodig heeft voor de vloeren en wanden van uw keuken, woonkamer of badkamer, dan heeft u een specialist nodig met een groot assortiment om uit te kiezen. En bij Van Noort BV uit Zuidland weet u dat u goed zit. Bij deze specialist maakt u een keuze uit meer dan 1000 wandtegels en meer dan 200 vloertegels. Deze zijn allen van hoge kwaliteit en worden met een scherpe prijs verkocht. Er zijn tegels in allerlei stijlen, prijsklassen en afmetingen, dus u vindt er ongetwijfeld wat u nodig heeft. Bekijkt u dan ook het assortiment bouwmaterialen en andere benodigdheden die u als doe-het-zelver in huis en tuin vast goed kunt gebruiken.

Grote tegelkasten in de showroom

De showroom van deze verkoper is meer dan 1000 vierkante meter groot. Daar bevinden zich de enorme tegelkasten waar u het assortiment tegels zelf in rust bekijkt. Uiteraard lopen er ook deskundige medewerkers rond die u graag helpen met advies. Zij kunnen u bijvoorbeeld vertellen welke tegels gecombineerd kunnen worden met vloerverwarming. Bekijkt u het assortiment liever vanuit uw eigen woning? Dan is er de Tegelviewer: ideaal als u niet in de buurt van Rotterdam woont. U heeft dan namelijk toegang tot meer dan 2000 tegels die u via een digitaal programma in uw ruimte plaatst. Dat maakt het veel gemakkelijker om het uiteindelijke effect in te schatten en uw keuze te maken.

Niet alleen voor tegels

Als u dan toch de showroom in de buurt van Rotterdam bezoekt, loop dan ook even naar de bouwmarkt. Daar vindt u alle bouwmaterialen die u nodig heeft bij grote en kleine projecten in huis en tuin. U vindt er bijvoorbeeld houten producten, gereedschappen, ijzerwaren en deuren en kozijnen. Wat uw bouwproject ook is, u treft alle bouwmaterialen die u daarvoor nodig heeft aan bij Van Noort BV. Ook deze zijn van uitstekende kwaliteit en scherp geprijsd.