GFG Marketing
Image default
Beauty en verzorging

Zo blijft je huid zo lang mogelijk jong!

We worden allemaal ouder en daar is helaas niets aan te doen. Hoewel we allemaal zo graag voor eeuwig een mooie jonge huid willen behouden, is dat onrealistisch. Wel kun je met de juiste skincareproducten, zoals van toskani.nl je huid zo lang mogelijk jong houden en mooier laten verouderen. Dit kun jij doen om je huid zo lang mogelijk mooi en jong te houden.

Een gezonde levensstijl

Het is ten eerste ontzettend belangrijk een gezonde leefstijl aan te houden. Een gezonde leefstijl bestaat onder andere uit gezonde voeding. Vooral eiwitrijke producten zijn belangrijk om de productie van collageen, wat je huid mooi strak houdt, op peil te houden. Daarnaast is het voor de gezondheid van je huid ook belangrijk om voldoende gezonde vetten binnen te krijgen, bijvoorbeeld uit vette vis, noten of plantaardige oliën zoals zonnebloemolie of olijfolie. Ook in je slaap produceer je belangrijke stoffen voor je huid, dus voldoende slaap is cruciaal. Door elke dag minimaal 1,5 liter te drinken, hydrateer je je huid van binnenuit. Roken is daarentegen echt funest voor de huid. Roken kan namelijk de collageenproductie afremmen, waardoor je huid sneller veroudert. 

De juiste skincareproducten

De juiste skincareproducten voor de ouder wordende huid bevatten ingrediënten die de huid mooi en gezond kunnen houden. Dit zijn vaak natuurlijke ingrediënten. Denk hierbij aan natuurlijke oliën voor de wat drogere huid (zoals kokosolie of avocado-olie). Ook kun je kiezen voor een dag- en nachtcrème verrijkt met verschillende vitamines zoals vitamine A, E en C. Besteed aandacht aan je skincare routine en probeer tweemaal daags een dag- of nachtcrème met ronddraaiende bewegingen in je gezicht te masseren, zodat je huid zo goed mogelijk de kans krijgt om de gezonde ingrediënten op te nemen.

Supplementen

Ook kun je proberen wat voedingssupplementen te slikken met stoffen die de huidveroudering kunnen afremmen. Zo stimuleert vitamine A de aanmaak van nieuwe huidcellen, waardoor je huid mooi en gezond blijft en is het ook mogelijk om collageen in supplementsvorm te slikken. Bedenk wel dat een supplement geen vervanging is voor een gezond dieet. Het is belangrijk om alsnog een gezond dieet aan te houden.