GFG Marketing
Image default
Beauty en verzorging

HUIDVERZORGING COCKTAILING HACKS

Skincare Hacks voor Cocktailing korean skincare cocktails kunnen op verschillende manieren worden gemaakt. Hoewel de meeste thuis een doe-het-zelf-oplossing (of een mengsel van ingrediënten) maken, is het ook mogelijk om twee verschillende voorgemaakte formules te gebruiken en ze samen te mengen. Dit betekent dat u uw brouwsel kunt maken met behulp van twee afzonderlijke producten of met behulp van een extra ingrediënt. Hoe dan ook, wij raden u aan enkele zeer belangrijke richtlijnen – of regels – voor huidverzorging te volgen om ongewenste bijwerkingen te voorkomen die vaak kunnen ontstaan bij het combineren met andere actieve ingrediënten …

Als u geen retinoïden wilt, niet te maken wilt hebben met de bijwerkingen van een zeer krachtig vitamine A-derivaat, of op zoek bent naar iets dat een beetje meer in het midden van de weg ligt dan de krachtige formules op recept, dan hebben wij precies wat u nodig heeft. Maak kennis met ons Niacinamide + Retinol duo. Dit dynamische duo helpt rimpels te bestrijden en de huidtextuur te verbeteren – pas alleen op dat u ze niet samen gebruikt, want niacinamide kan de effectiviteit van retinol remmen.

Als je een huid hebt met neiging tot acne, heb je waarschijnlijk wel eens een spot treatment geprobeerd. Hoewel ze kunnen helpen de teint te egaliseren en puistjes te verwijderen zodra ze zich voordoen, kunnen ze ook irritatie veroorzaken, afhankelijk van je huidtype. Gelukkig is er een manier om een heldere huid te krijgen zonder de bijwerkingen van uitdroging te ervaren. Het gebruik van een acne spot treatment kan een schijnbaar onmiddellijk effect hebben op het verschijnen van uw puistjes. Deze producten zijn ontworpen met krachtige acne bestrijdende ingrediënten zoals benzoylperoxide of zwavel om de poriën uit te drogen, waardoor ze vrij blijven van vuil en dode huidcellen. Helaas kun je hierdoor een lelijk, zij het klein, stukje droge huid overhouden op de plaats waar het product is aangebracht. Als u echter vóór de behandeling van de puistjes een olievrije vochtinbrengende crème zoals CORSX op uw hele gezicht aanbrengt, kan dit de omringende huid een hydratatieboost geven. Uw puistjes worden verwijderd en uw gezonde huid houdt er geen blijvende schade aan over.

 

https://www.kocosmo.nl/