GFG Marketing
Image default
Banen en opleidingen

Inspecteur Bouwtoezicht

Inspecteur Bouwtoezicht

Wij zijn binnenshuis ons team op zoek naar een ervaren inspecteur bouwtoezicht. ben jij krachtig, flexibel, besluitvaardig, bezield, een sparringpartner met instinct voor kwaliteit en constructieve cognitie? dan bezitten wij mogelijk wel een mooie functie voor jou!

Wie zijn wij?

Wij zijn het team wabo en bestemmingsplannen en existentie uit zo’n 30 collega’s die zich bezighouden met bestemmingsplannen, vergunningverlening, constructies en toezicht. Wij poneren bovendien het bij van de klant voorop en pogen dat te doen door het executie van een effectieve en persoonlijke hulpbetoon.

Wij willen hierbij het verschil scheppen door tezamen met de gast tot een passende antwoord te komen en zorg te dragen voor een veilige en gezonde fysieke leefomgeving.

Wat ga je dan allen doen?

Je gaat je bezighouden met het :
beheer beminnen op in uitvoering zijnde bouwwerken, nieuwbouw en verbouwingen ;
digitaal rapporteren en vertalen inzake bovenstaande ;
als nodig leg je bouwwerken stil bij afwijkingen van de verleende omgevingsvergunning ;
signaleren van knelpunten en het doen van verbetervoorstellen in werkprocessen ;
participeren aan in- en externe overleggen.
Ben jij iemand die… minstens een hbo-opleiding ( hbo-werk- en -denkniveau ) windrichting bouwkunst afgerond heeft ; aantoonbare cognitie van relevante wet- en beleid zoals de wet algemene voorwaarde omgevingsrecht ( wabo ) en wet algemene bestuursrecht ( awb ) heeft, of zich hierin wil verdiepen ; ruime ervaring ( minstens 3 jaar ) als bouwinspecteur heeft ; een klantgerichte geesteshouding heeft, proactief en flexibel is en zowel verbaal als non-verbaal communicatief behendig is ; goed kan samenwerken, overtuigingskracht heeft, omgevingsbewust en bestuurlijk sensitief is ; affiniteit met de uitvoering van bouwkundige werkzaamheden heeft ; ervaring met digitale gegevensverwerking heeft.

Dan bezitten wij werk voor jou!

Natuurlijk willen wij dan vantevoren weten met je maken. Als je ons bovendien overtuigt van je persoonlijke en vakinhoudelijke kwaliteiten willen we graag dat jij ons team komt intensiveren.

Wat bieden wij?

wij bieden je een baan in een dynamisch bestuurlijke en maatschappelijke omgeving, in een sociale groep die volop in lichaamsbeweging is op weg naar een zelfsturende en klantgerichte sociale groep, met uitstekende arbeidsvoorwaarden en ontwikkelingsmogelijkheden.

De functie is gewaardeerd in schelp 10 ( max. €4. 450, – op basis van 36-urige werkweek ).

Bovenin op je salaris ontvang je een individueel keuzebudget van 17, 05 %. Je kiest ervoor om dit flexibel uit te laten afrekenen, of je koopt er bijvoorbeeld extra snipperdag voor. Ook kun je een deel van jouw budget overzetten in een toelage voor reiskosten.

En daarnaast zijn onze pluspunten : flexibiliteit werk/privé. Zeer goede thuiswerkmogelijkheden. Een abp-pensioen. Een laptop en smartphone van de zaak. Een informele sfeer. Een verrassend vitaliteitsbeleid. Veel ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden. Een inspirerende werkplek. Een halte of ( betaald ) parkeergelegenheid op 2 minuten.

Spreekt dit je aan? aarzel dan niet om te ingaan!

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/werk.html