GFG Marketing
Image default
Banen en opleidingen

De beste rijschool in Naarden en omstreken

De beste rijschool in Naarden doet al jaren niks anders dan het opleiden van mensen tot veilige weggebruikers. Door hun talloze ervaring en liefde voor het vak slagen ze erin mensen in Naarden succesvol te laten afrijden. Zo hebben ze een erg hoog slagingspercentage en zetten ze zich volop in voor de leerlingen. Dit maakt hun tot beste rijschool van Naarden en omstreken. Onze rijschool in Naarden is onlangs vernieuwd en gaat met de tijd mee. Zo hebben we de nieuwste auto’s waarin je kunt lessen en heb je de rijles in stijl. Veel leerlingen waren je al voor en nemen op dit moment veilig deel aan het verkeer. Dit kan jij ook leren, het enig wat je hoeft te doen is je aan te melden op de website of neem telefonisch contact op. 

Pakketten en advies

We bieden meerdere pakketten aan die zijn voorzien van een examen en herexamen. En krijg je bij ons een goed advies en baseren wij onze pakket keuze aan de hand van een proefles. Deze les duurt om en nabij 45 minuten en vindt uiteraard plaats in Naarden. Dit omdat wij een rijschool in Naarden zijn natuurlijk. De aangewezen instructeur die jij die les hebt is ook meteen je instructeur de rest van je opleiding. Deze kan door middel van de proefles al gelijk een goede inschatting maken van wat het beste pakket voor jou is. Houd je lessen over dan is dat niet erg je krijgt gewoon je geld terug van de overige lessen. Daarnaast is het zo dat wij uitgebreid de tijd voor jouw nemen, en je dus alles op je eigen tempo doet.

Starten met lessen

Als je voor onze rijschool kiest kun je vrijwel meteen beginnen, na het afnemen van je proefles natuurlijk. Je kunt een formulier invullen op de website op even bellen om een proefles te plannen. Waarna je daarna alle lessen gewoon met plant met je instructeur.