GFG Marketing
Image default
Bedrijven

Vernieuwde functies voor Keeping

Vanaf het allereerste moment wordt er bij Keeping vaart gezet achter het werkproces en dat heeft zich vandaag uitbetaald. Er wordt vandaag een vernieuwde website getoond met alle bijbehorende functies. Verder stoppen wij vanaf nu met het bekende Standaard-abonnement. Deze wordt namelijk vervangen door een geheel nieuw soort abonnement: het Plus-abonnement. Dit abonnement is goedkoper, uitgebreider en bovendien te koppelen met Moneybird, je kalender en managementprogramma’s. 

Buiten het zicht van de wereld zijn we continu bezig geweest met verbeteren van de huidige versie. We zijn als team dan ook blij en trots om alle vernieuwingen aan jullie te laten zien. Verder in deze blog lees je alles over deze nieuwe functies etc.

 

Direct factureren

Er is na veel vraag een koppeling met Moneybird gerealiseerd. Eerst was het niet mogelijk direct een factuur te maken op basis van een Keeping rapport, dit kan nu wel! De rapporten binnen Keeping geven je een overzicht in de opbrengst die jouw team heeft gedraaid. Je kunt ook meteen zien hoeveel uur er precies is gefactureerd en hoeveel uur nog niet. Op elk moment kun je nog zaken aanpassen in Moneybird. Dit is vanaf nu erg eenvoudig. Alles wat je aanpast wordt door Keeping zelf overgenomen. Hierdoor is alles te allen tijden up-to-date. Hier heb je echter wel een apart Moneybird-account voor nodig. Met Keeping zorg je er altijd voor dat gewerkte uren eenvoudig verwerkt worden in de urenstaat.

 

 

Management

Eerder waren er nog een aantal kleine bugs en foutjes voor de browser-extensies voor Chrome en Firefox maar deze zijn verholpen in de meest recente update. Vanaf nu kun je dus tijden registeren in je favoriete projectmanagementapp. De volgorde waarin de ondersteuning begint is als volgt: Basecamp, Trello, Asana, Jira en GitHub. Binnen deze apps is er een knop te vinden. Klik je op deze knop dan krijg je de mogelijkheid om jou tijd per taak te registreren. Verder zijn de registraties van een hele week eenvoudig op te halen. We hopen je met deze blog (voor nu) voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht je meer inhoudelijke vragen hebben kijk dan even op de website of neem contact op via de telefoon of via e-mail.

https://keeping.nl/urenlijst