GFG Marketing
Image default
Artikel marketing

Steeds betere aanbieding van plastische chirurgie

Het is al lange tijd zo dat mensen zich naar het maatschappelijk beeld schikken om zo bij de groep te horen. Er zijn maar weinig mensen die het maatschappelijk beeld niet zo belangrijk vinden en die niet zoveel geven om hetzelfde te zijn als de rest. Iedereen wil dus zo dicht mogelijk bij dit maatschappelijke beeld aansluiten.
Zo is het voor vrouwen tegenwoordig belangrijk om jong te zijn, want jonge vrouwen hebben meer kans op bepaalde posities. Zo heeft een jonge vrouw meer kans om bijvoorbeeld nieuwslezeres te worden dan een vrouw die er ouder uitziet. Zo is dat ook bij andere vooraanstaande functies. Het is vandaag daarom belangrijk om er jong uit te zien. Dit is dan ook de reden dat veel vrouwen er jonger uit willen zien.
Om langer jong te blijven doen veel vrouwen (en minder mannen) aan plastische chirurgie of proberen andere dingen om er langer jong uit te zien. Zo komt het dat er de laatste jaren een enorme toename is van plastische chirurgie. Steeds meer vrouwen en mannen doen jaarlijks een plastisch chirurgische behandeling. Deze toename is wereldwijd en is onder mannen en vrouwen ongeveer even groot. Toch zijn er veel meer vrouwen dan mannen die aan plastische chirurgie doen.
De meest gedane behandelingen zijn dan ook borstvergrotingen, bovenooglidcorrecties en schaamlipcorrecties. De ooglidcorrectie is zo populair omdat deze behandeling in verhouding het minste kost. De borstvergroting is zo populair omdat vrouwen zich zelfverzekerder voelen als ze grotere borsten hebben.
Toch zijn veel vrouwen nog erg terughouden bij het uitvoeren van een plastisch chirurgische behandeling. Sommige ooglidcorrectie ervaringen zijn namelijk negatief en de beste kliniek voor borstvergroting neemt het risico van het mislukken van een operatie niet weg. Zo komt het dat veel mensen nog terughoudend zijn met plastische chirurgische behandelingen. De behoefte om er beter uit te zien, maakt voor veel mensen dan niet meer uit.

http://faceland.nl/