GFG Marketing
Image default
Online marketing

https://www.gfgmarketing.nl/

Google is de go-to-tool wanneer mensen naar iets online zoeken. Het enorme volume en de populariteit van Google maken het een marketingmogelijkheid die u niet mag missen. U wilt zijn waar uw prospecten zijn, en op dit moment googelen zij waarschijnlijk een product dat u aanbiedt. Als freelance online marketeer kan ik u hier goed bij helpen. Hoe? Dat leest u hieronder:

1. Bulls-eye richten
Google AdWords is gericht betaald zoeken. U kunt uw potentiële klanten targeten tijdens de meest lucratieve fasen in de verkooptrechter, wanneer ze bladeren naar mogelijke oplossingen, wanneer ze producten vergelijken en, nog belangrijker, wanneer ze klaar zijn om te kopen.

Dat is echter niet de enige targeting die u kunt hebben. U kunt uw prospecten targeten op basis van locatie, kanaal (desktop, tablet, smartphone) en taal. Dit geeft u het voordeel dat u zeer relevante, zeer gerichte advertenties presenteert.

Het creëren van een advertentie op maat van de huidige status en het profiel van de prospect, zorgt voor een hoog rendement op investering en conversie.

2. Pay Per Click Advertising is kostenbesparend
De meest geliefde functie van Google AdWords is dat u alleen geld uitgeeft wanneer iemand op uw advertentie klikt.

Ongeacht hoe vaak uw advertentie wordt weergegeven in zoekopdrachten, u betaalt alleen wanneer iemand erop klikt en naar uw website komt. Dit is een intuïtief en kosteneffectief kenmerk waarmee u kunt bepalen hoeveel u dagelijks / maandelijks uitgeeft en ervoor zorgt dat u nooit van uw budget uitgaat.

3. Meetbaar
Offline marketing kan moeilijk te meten zijn. Dat is niet het geval met digitaal. Elk bod, elke advertentie is meetbaar. Van klikken tot vertoningen, click-through-rates en kosten per acquisitie is alles klaar om verantwoording af te leggen, te meten en te beoordelen.

Google AdWords is transparant en meetbaar, zodat u weet waar elke cent die u investeert, gaat en wat de resultaten opleveren wat betreft het genereren van leads en conversies.

Google AdWords: wat doet Mark Verzijl Marketing anders?
Begrijpt de behoeften van uw merk en ontwikkelt een op maat gemaakte PPC-campagne die voortdurend wordt verbeterd om de prestaties te maximaliseren. Een campagne 5 keer opnieuw uitvoeren als dat moet? Vind het niet erg als we dat doen.

Ken AdWords als een broekzak. We hebben duizenden AdWords-campagnes uitgevoerd die onze benchmarks hebben overtroffen en overtroffen en onze klanten grijnzen van vreugde. Beheer jaarlijks honderdduizenden dollars aan Google AdWords-uitgaven en behaal een hoge ROI voor onze klanten.

Google AdWords is een essentiële digitale marketingtool waarmee uw bedrijf opvalt. Het geeft uw website of merk weer en plaatst het voorop en centraal.

Hoewel veel bedrijven ervoor kiezen hun eigen Google AdWords-campagnes uit te voeren, zorgt een gekwalificeerd team van AdWords-experts (dat zijn wij trouwens) ervoor, zorgt voor hogere succespercentages. Google AdWords is eenvoudig te leren, maar het duurt jaren om onder de knie te krijgen.

Onze betaalde advertentiecampagnes voor Griekse, Duitse en andere internationale klanten bevestigen onze autoriteit en ervaring met betrekking tot alles wat AdWords te bieden heeft.

Google AdWords: onze resultaten spreken voor zich
We houden van Google AdWords. Dat is waarom we er behoorlijk geweldig in zijn. We kennen Google AdWords van binnenuit en zijn sinds 2008 AdWords-gecertificeerd.

Bij Mark Verzijl Marketing hebben we duizenden succesvolle AdWords-campagnes uitgevoerd en blijven we waarde toevoegen en nieuwe klanten aan onze klanten aanbieden via resultaatgerichte Google AdWords-campagnes.

Als een boutique voor digitale marketing investeren we de tijd en moeite die nodig zijn voor elke account, voor elke campagne. We vinden het gewoon niet leuk om een advertentie te activeren en te vergeten. We creëren, uitvoeren, beoordelen en verbeteren. Het is een oefening die ons de beste resultaten oplevert. Elke keer.

Geavanceerde technologie maakt het mogelijk om de impact van elke afzonderlijke Google AdWords-advertentie nauwkeurig te meten en te verbeteren voor indrukwekkende ROI voor de online en offline activiteiten van onze klanten.

http://www.markverzijlmarketing.nl/freelance-online-marketeer