GFG Marketing
Image default
Online marketing

De loterij winnen met oud en nieuw

Het is bijna weer de oud en nieuw. Dit betekent dat we weer over een heleboel dingen mogen na denken. Het is altijd een moment dat alles een beetje tot je inzinkt en dat je even stil staat bij alles wat je doet. Vaak proberen we dit te relativeren en te nuanceren door een lijstje te maken met goede voornemens. We kunnen dan even nadenken over wat we slecht doen, onszelf aanpraten dat we het beter gaan doen en er vervolgens niks mee doen om het jaar daarop hetzelfde te doen.

Een nieuwjaar betekent een schone lei en nadenken over dingen. Lijkt het jou niet leuk om dit jaar fris te beginnen met 30 miljoen euro op je bankrekening? Dat denk ik wel. Bijna heel Nederland doet mee met de staatsloterij einde jaarstrekking. Het is de kans om het jaar goed te beginnen. En wie wil er niet zo beginnen. De loterij winnen is leuk, maar je moet proberen zo nuchter mogelijk te blijven. Hang niet aan de grote klok dat je de loterij gewonnen hebt. 

Maar je hoeft niet te wachten tot de eindejaars trekking om miljonair te worden of een mooie geldprijs te winnen. Het hele jaar zijn er verschillende loterijen waar je aan mee kan doen. Zowel de prijzen als de organisaties zijn divers. Er is bijvoorbeeld de Lotto, de Duits loterij, de bankgiroloterij, de Postcode loterij en nog veel meer. Je kan op vergelijk loterij kijken welke loterijen er zijn, welke prijzen je kan winnen en wat een lot per stuk kost. 

Werk geeft ons een gevoel van voldoening, rust en regelmaat. Toch vinden we een grote geldprijs winnen niet erg omdat we dan wat minder hoeven te werken. We kunnen helemaal weg dromen over de loterij en de leuke dingen die we met het geld kunnen doen. Voorlopig blijven we dromen, maar voor hoelang?

https://www.vergelijkloterij.nl/