GFG Marketing
Image default
Online marketing

Een Wellness behandeling voor jouw wagen op de parking van de Internationale luchthaven van Eindhove

Als je op zoek bent naar een parking bij de Internationale luchthaven van Eindhoven alvorens je vertrekt op vakantie, dan moet je beslist eens nadenken welke bedrijven jouw waardevol bezit de beste zorg zullen geven. Sommige bedrijven zullen zover gaan dat ze jou speciale valet- en diensttarieven zullen aanbieden opdat jouw vakantiekleurtje echt goed zal staan bij die blinkende propere wagen.

Als ik weer eens een beslissing moet nemen over welke parking ik nu weer moet kiezen bij de luchthaven van Eindhoven dan zijn er twee bedrijven die onmiddellijk in het oog springen omdat ze valet-diensten aanbieden : Eindhoven Airport Car Parking. De twee parkings zijn vlak naast elkaar gelegen, tegenover de officiële hoofdparking op Airport Road (A57) en bevinden zich praktisch op wandelafstand van de luchthaven, maar ze bieden ook bijkomende transfers aan.

 Tijdens de laatste oktobermaand vloog ik voor wat winterzon naar Mallorca en ik maakte gebruik van Cosmo parking die verschillende soorten van valet-diensten aanbiedt die gaan van £5 voor handwas tot een £80 voor compleet van binnen en van buiten verzorging. Natuurlijk ging ik voor de volledige verzorgingsdienst die inhield dat mijn wagen gepolijst werd, met stoom gereinigd werd, het tapijt met shampoo gereinigd werd en de teervlekken verwijderd werden. Toen ik terug kwam, leek het alsof mijn 10-jaar oude wagen nooit uit de showroom was weggeweest.

Wat verder langs de weg, naast Eindhoven airport is Eazzypark.nl, die ook een groot aantal valet-diensten aanbiedt waarvan al veel van mijn vrienden hebben gebruik gemaakt. Hun goedkoopste dienst is een wasbeurt met hoge druk en vacuüm reinigen voor £25 en hun duurste is een volledige dienstenaanbod van £89. Ik heb persoonlijk nog geen gebruik gemaakt van hun diensten maar ik heb er al wel goede dingen over gehoord. Wat ook zo fijn is , is dat naast de valet-diensten ook herstellingen en onderhoud uitvoert voor een extra kost. Onder deze diensten vinden we motor nazicht, controle van de brandstof, elektronisch uitbalanceren en gratis aanpassen van de banden en de uitlaat … ja , een volledige transformatie van de motor. 

Alhoewel je zal moeten betalen voor deze extra diensten op eazzypark.nl zal je al geld besparen op jouw parkeertarief door privé, off-site parkeerbedrijven te gebruiken. Op die wijze kan je met de extra besparing, totaal ontspannen terugkeren uit vakantie, terwijl je wagen in optimale conditie op je wacht… geolied, glimmend en klaar om te vertrekken.