GFG Marketing
Image default
Marketing strategie

Boost je social kanalen

Als jij Facebook uitbesteden overweegt, is Your Business Online een prima partner. Er zijn meerdere mogelijkheden om slim gebruik te maken van Facebook. Welke opties en strategieën voor een bedrijf zinvol zijn, hangt af van de specifieke branche en niche.

Het Your Business Online team heeft rechtstreeks contact met Facebook medewerkers en succes is dus gegarandeerd. Aangezien Facebook nog steeds nummer 1 is wereldwijd, is het belangrijk eerst te bepalen op wie jij je online activiteiten richt. Iedereen bereiken is natuurlijk wel heel veel gevraagd. Die mensen bereiken die op zoek zijn naar jouw product of jouw dienst is al een stuk realistischer. Je kunt bij Facebook onder meer targetten op interesses, leeftijd, functie, locatie en geslacht. Via Facebook kun je consumentengroepen bereiken. Tegelijkertijd is het ook mogelijk advertenties te plaatsen om met andere ondernemers in contact te komen.

Social media bureau met passie

Je zoekt een betrouwbaar social media bureau? Met mensen die echt weten waar ze het over hebben. Experts die er alles aan doen jouw doelen te bereiken? Je bent meer dan welkom bij Your Business Online. Joeri Peeters en Dirk Foesenek zijn de oprichters van deze firma. De afgelopen jaren hebben ze een zeer compleet team om zich heen gebouwd met deskundigen op het gebied van verkoop, marketing & sales, video, design en branding.

Succesvolle social media cases van Your Business Online zijn onder meer die van Deens, Daniels Traprenovatie, Auto Borchwerf, Restaurant de Bocht Wernhout, Avoyd Huisverzorging, Van der Valk Hotel Nuland, Hoover Concepts ®, Holland Yachting Group en Winkelhart Etten-Leur.

Wil je weten wat Your Business Online precies voor deze ondernemingen betekend heeft? Op de website lees je de details. Ook online staan super interessante blogartikelen. Die gaan onder meer over video’s en stories, chatbots en automatisering, nieuwe LinkedIn-pagina’s, cross mediaal data verzamelen, de strijd tegen nepnieuws op Facebook en crisiscommunicatie.

 

https://www.yourbusinessonline.nl/