GFG Marketing
Image default
Dienstverlening

Ervaar de vele voordelen van digitaal toetsen

Onderwijsinstellingen en bedrijfsopleiders maken steeds vaker gebruik van digitaal toetsen in plaats van de papieren examens. De reden hiervoor is simpel: digitaal toetsen is veiliger, flexibeler en efficiënter. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van de aanbieder. Voor toetsen met veilige examensoftware kun je terecht bij Eureka Examens. Zij bieden digitale examens aan die gegarandeerd betrouwbare resultaten leveren en bovendien de kans op fraude reduceert. Een ander voordeel ten opzichte van papieren examens is het gemak. Het is niet meer nodig om tientallen papieren exemplaren te printen. Dit is ook nog eens goed voor het milieu.

Toets op een veilige en efficiënte manier

Als je gebruikt maakt van digitaal toetsen bij Eureka Examens, ben je verzekerd van een veilige en efficiënte manier van examineren. De vragen worden ondergebracht in een vragenbank. Hierin kunnen alle vragen gecombineerd worden in een toetsmatrijs. Je kiest uit verschillende mogelijkheden, zoals open vragen, meerkeuzevragen en cases. Om fraude te voorkomen, is het mogelijk om alle kandidaten een andere toets te laten maken of de vragen in een willekeurige volgorde te zetten. Kies je voor een andere toets per kandidaat? Dan wordt er door het systeem een willekeurige vraag gekozen voor elke categorie. Daarnaast worden de ruimtes waarin de toetsen worden afgenomen goed afgeschermd. Zo ben je dus altijd verzekerd van betrouwbare resultaten.

Voor meer informatie neem je contact op met deze expert

Merk je dat papieren examens niet efficiënt genoeg werken of dat er veel fraude wordt gepleegd? Stap dan over naar digitaal toetsen bij Eureka Examens. Voor een soepele overgang van papier naar digitaal, ondersteunen de experts van deze organisatie jou graag en denken ze creatief mee over oplossingen. Wil je meer informatie over digitaal toetsen of heb je nog vragen hierover? Bezoek dan de website van Eureka Examens en neem contact met ze op.  

https://eureka-examens.nl/