GFG Marketing
Image default
Internet marketing

Een unieke en passende beveiliging voor uw bedrijf.

Bij een bedrijf zijn (over het algemeen) veel werknemers aanwezig en zij verdienen het om te werken in een veilige omgeving. Hetzelfde geldt voor werknemers van een winkel, tankstation en horecagelegenheid (zoals restaurants, cafés en discotheken). Maar welke manieren worden er tegenwoordig vaak gebruikt door bedrijven als beveiliging?

De meeste bedrijven maken gebruik van een alarmsysteem. Dit is eigenlijk de meest standaard uitrusting van beveiliging en het gaat al flink wat jaren mee. Dit is ook meteen de oorzaak waardoor alarmsystemen voor inbrekers vaak (makkelijk) te omzeilen en / of uit te schakelen zijn. Steeds meer bedrijven maken naast een alarmsysteem ook steeds meer gebruik van andere manieren van beveiliging, zoals een pasjessysteem en/ of camerasystemen.

De middelen die winkels gebruiken als beveiliging zijn detectiepoortjes en camerasystemen. Door middel van detectiepoortjes kunnen winkelbedienden ingrijpen als iemand iets (stiekem) probeert mee te nemen zonder hiervoor te betalen. Door het gebruik van een camerasysteem zijn de winkeldieven en/ of inbrekers altijd te zien op de camerabeelden en zo kan men diverse dingen zien. Enkele voorbeelden hiervan zijn de daders (en in sommige gevallen hun gezicht), hoe ze binnen zijn gekomen en wat ze (proberen te) stelen.

Horecagelegenheden maken (eigenlijk altijd) gebruik van camerasystemen en bewakers (beveiligers). Door de camerasystemen kunnen zij incidenten terugkijken en de veiligheid van iedereen in het pand waarborgen. De beveiligers zijn er om ruziezoekers te weren, uit elkaar te halen en te verwijderen uit het pand.

Eigenlijk zijn de bovenstaande manieren van beveiliging (redelijk) goede manieren, echter is er één aspect waar maar weinig bedrijven rekening mee houden. Dit aspect is het feit dat ieder bedrijf verschillend en uniek is, ook al zitten de bedrijven in dezelfde branche of zijn de bedrijven van dezelfde eigenaar. Maar hoe kunnen bedrijven ervoor zorgen dat zij voor hun vestiging passende beveiligingsmiddelen kunnen aanschaffen? Het antwoord op deze vraag is eigenlijk vrij eenvoudig, namelijk schakel de hulp in van een bedrijf dat gespecialiseerd is op het gebied van bedrijfsbeveiliging. Door hun hulp krijgt ieder bedrijf haar unieke beveiliging die echt bij het bedrijf en de omgeving past.

http://www.groenewegendelft.nl