GFG Marketing
Image default
Boeken en Tijdschriften

Een kennishuis gevuld met verstand van boeken

Ben je werkzaam bij een kleine of middelgrote uitgeverij en heb je hulp nodig bij het uitgeven van een boek? Dan helpt De Vrije Uitgevers je verder. Dit kennishuis met professionals weet precies wat er allemaal moet gebeuren tijdens het uitgavetraject. Je wordt ondersteund en ontvangt gedegen advies. De uitgave van je boek kan op deze manier niet misgaan. Van idee tot druk, van pers tot boekhandel en van boekhandel tot B2B, op alle fronten word je uitstekend geholpen.

Vind je weg in boekenland

In 2004 is De Vrije Uitgevers opgestart en uitgegroeid tot een waar kennishuis. Ze hebben al ontzettend veel uitgevers mogen helpen bij onder andere de marketing van boeken, calculaties en distributies. Het kan een ingewikkeld traject zijn wanneer je er weinig verstand van hebt. Daarom is dit kennishuis een grote hulp voor velen. Met veel verstand van de boekenwereld dragen ze dit graag aan jou over. Zo vind jij stap voor stap je weg en breng je een succesvol boek op de markt. Door hun grote opgebouwde netwerk profiteer jij van de voordelen. Zo zitten ze aangesloten bij het Centraal Boekhuis dat boeken levert aan alle (online) boekhandels in Nederland en Vlaanderen. Wanneer je dus de hulp inschakelt van dit kennishuis, ben je hier automatisch bij aangesloten en hoef je dit niet meer als extra mee te nemen in je begroting.

Handig om te weten: de tarieven

De hulp inschakelen van De Vrije Uitgevers is natuurlijk niet gratis, maar je profiteert wel van heel scherpe prijzen. Een kennismakingsgesprek waarin er met je wordt gespard en waarin je van gedegen advies wordt voorzien, kost € 85,-. Wil je je hierna aansluiten? Dan wordt dit bedrag kwijtgescholden. Het instaptarief van aansluiting is € 310,-. Bekijk zeker eens de website wat je hier allemaal voor krijgt. Hier zie je ook meteen wat een overstaptarief en de maandelijkse kosten bedragen.