GFG Marketing
Image default
Winkelen

Je smartphone hoesje zelf ontwerpen is ook een optie

Kan je je niet echt vinden in de standaard smartphone hoesjes die te koop worden aangeboden? Stroop je mouwen op en ga je smartphone hoesje zelf ontwerpen, dit kan namelijk heel gemakkelijk op xpressing.nl. Ontwerp een afbeelding of gebruik een leuke, mooie of komische foto. Eén ding is zeker: je zal een uniek hoesje bezitten die knettert van de persoonlijkheid, in tegenstelling tot de anonieme standaard hoesjes die je in de winkel aantreft. Dit kan ook gelden als een origineel cadeau voor een vriend, familielid, geliefde of collega die hij/zij nooit zal zien aankomen. Iedere keer dat deze persoon zijn of haar gsm bovenhaalt, zal hij/zij aan jou moeten denken. 

Stroop je mouwen vast op

Helemaal zelf een smartphone hoesje ontwerpen op Xpressing, dat is wat ze noemen een koud kunstje dat je slechts een paar minuten hoeft te kosten. Geef eerst in voor welk type smartphone je een hoesje wil maken. Kies vervolgens de foto die je wil gebruiken als omslag, of stroop je mouwen op en maak er zelf eentje in de online designstudio op de website. Voeg een extra regeltje tekst toe en klik op ‘bestellen’ en hop, je nieuwe smartphone hoesje hoeft alleen nog opgestuurd te worden. Binnen de vijf werkdagen is hij de jouwe. Voor vrijwel elk type smartphone kan je zelf je hoesje ontwerpen, van Huawei tot OnePlus en natuurlijk ook Samsung en Apple. Ook iPad hoesjes zijn hier te maken!   

Contacteer deze expert in geval van vragen

Het smartphone hoesje dat je hier zelf kan ontwerpen is niet alleen leuk en persoonlijk, maar ook kwaliteitsvol. Deze wordt namelijk twee keer grondig gecontroleerd alvorens ze naar jou verstuurd wordt, zowel door de print operator als door de interne kwaliteitscontrole. Zo ben je verzekerd van een hoesje dat lang mee zal gaan. Wil je aan de slag gaan? Surf dan snel naar de website van Xpressing. Hier kan je ook hun contactgegevens vinden in geval van vragen.