GFG Marketing
Image default
Banen en opleidingen

Field Service Engineer

Field Service Engineer

Plaats:
Terheijden
Bedrijf:
Centric

Beschrijving

Als field service engineer heb je een afwisselende baan waarin een omvangrijke mate van zelfstandigheid wordt gevraagd. Je scheppen deel uit van een team en bent toerekeningsvatbaar voor het stagen en technisch inrichten van systemen die aanleveren werd aan onze klanten. Denk ook bijvoorbeeld aan kassa- en scannersystemen, pinautomaten, mobiele apparatuur en netwerkcomponenten. Als field service engineer ben je ook bezig met het technisch inrichten van systemen en netwerkcomponenten. Begin je bij centric dan zal een training on the job gebeuren waarna je particulier aan de slag zult gaan. Ervaring met it techniek ( preparatie/installatie van hardware/netwerken ) in het bezitting van rijbewijs b en bereid tot om te rondreizen je bent flexibel ten zelf van werktijd en het kantelen van weekeinde stand-by instituten een goede beheersing van de nederlandse en engelse taal

De businessunit omnichannel solutions & diensten aanleveren, installeert en onderhoudt bij een groot aantal klanten de winkelautomatisering op het hoofdzetel en in de winkels. Ook moet je denken aan kassa ‘s, pinapparatuur, mobiele devices, routers en andere automatisering, die in winkels gebruikt wordt hierbinnen het advies- en verkoopproces. De technische dienst voor retail opereert vanuit de locatie moordrecht waar vandaan de systemen leveren worden. Het team bestaat uit jonge, flexibele, gezellige en hardwerkende collega ’s die snel van onbegrip en creatief in het nadenken van oplossingen zijn. Er heerst een taakgerichte cultuur waarbij een snel en adequaat herstel van it-storingen absoluut voorop staat.

Werk je bij centric, dan werk je bij een informele lichaam die zijn medewerkers centraal stelt. we traceren kennisontwikkeling, korte regime en persoonlijke begeleiding beslissend en bedienen je gaarne bij het waarmaken van jouw ambities. dus wil jij werken bij een handelsbedrijf dat écht in jou investeert? maak dan kennen met centric!

https://www.vindazo.nl/keywords/hardware-engineer.html