GFG Marketing
Image default
Bedrijven

Waarom een bubbel enveloppen ideaal is voor al je verzendingen

Iedereen kent ze wel: bubbel enveloppen. Je hebt er vast en zeker als eens vaker een in handen gehad. Of het nou is omdat je ze ontvangen hebt, of zelf hebt gebruikt om iets in te versturen. En dus ben je er vast en zeker ook al achter waarom deze enveloppen perfect zijn om items in te versturen. De buitenkant van de bubbelenvelop is van stevig papier dat niet snel breekt. Maar het is met name de binnenkant wat deze envelop zo speciaal maakt. De bubbeltjes aan de binnenzijde vangen namelijk erg goed stoten op. Het is dus de ideale manier om kwetsbare producten te beschermen tijdens transport.

Bubbel enveloppen kunnen perfect tegen een paar stootjes

Je kan er alles mee versturen wat je maar wilt, maar de envelop met bubbeltjes aan de binnenzijde is met name geschikt voor breekbare en kwetsbare producten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Cd’s, kleine glazen beeldjes of kettinkjes. Het beste kan je een klein beeldje nog een keer extra indraaien met noppenfolie voor extra bescherming. De bubbeltjes zullen alle stoten opvangen tijdens vervoer. De bubbeltjes lijken op het oog misschien kwetsbaar, ze zijn immers gevuld met lucht. Toch kunnen ze erg veel hebben.

Kan de bubbeltjesenvelop gerecycled worden?

Deze vraag wordt erg vaak gesteld. Want veel mensen hebben geen idee of de envelop bij het restafval hoort, bij het plastic afval of toch bij het oud papier. Er zijn namelijk verschillende materialen in verwerkt. Officieel hoor je bubbel enveloppen uit elkaar te halen en het plastic en het papier apart weg te gooien. In de praktijk blijkt dit niet altijd even gemakkelijk te gaan. Dus lukt het je niet om het papier en plastic van elkaar los te krijgen? Dan mag de envelop gewoon bij het restafval.

https://luchtkussengigant.nl/type/bubbel-envelop/