GFG Marketing
Image default
Bedrijven

Led Design Holland: dé partner in zakelijke verlichting!

Er zijn tal van situaties waarbij led expert Led Design Holland u van dienst kan zijn. In dit artikel noemen we er twee.

Als voorzitter van de VvE wilt u waar mogelijk besparen op de energierekening, maar dit mag niet ten koste gaan van een optimale lichtkwaliteit. In de diverse gezamenlijke ruimtes van flatgebouwen in ons land branden niet alleen ’s avonds en ’s nachts, maar veelal ook overdag meerdere lampen op volle sterkte. Hier kan in vrijwel alle gevallen per direct op bezuinigd worden. Vaak ook blijkt één lamp meer dan voldoende en kunnen er dus armaturen weggehaald worden. De lichtbron hoeft zeker niet altijd op volle sterkte te branden. Door middel van een led lichtmanagementsysteem met automatische daglichtsturing en sensoren voor aanwezigheidsdetectie zal de lamp voortaan alleen branden als dat echt nodig is in de sterkte die vereist is. Oftewel precies genoeg en prettig licht!

De grote tl-buizen in de fabriek zijn aan vervanging toe, maar u vindt het lastig kiezen uit het grote aanbod verlichting industrie. Welke lampen geschikt zijn, hangt natuurlijk van de grootte van de hal af en niet te vergeten van het soort werk dat uw mensen er verrichten. Als u in zee gaat met Led Design Holland zullen alle passende opties aan u voorgelegd worden. We noemen er 3. Allereerst de Tri Proof. Deze ledlamp is speciaal ontwikkeld voor grote, mogelijk vochtige en stoffige ruimtes. In een grote loods, gaarkeuken, garage en magazijn bijvoorbeeld komt dit robuuste armatuur 100% tot zijn recht. De stevige Tri Proof is stof- en spatwaterdicht. Lamp nummer 2, de Line-Refix is makkelijk in bestaande lichtlijnen in te bouwen. Deze langwerpige, sterke plafondlamp is misschien wel de beste vervanging voor die oude tl-buis. Hij geeft rustig licht in precies de juiste hoeveelheid. Als derde noemen we de Pro High-Bay. Een ronde lamp die zeker ook op grote hoogte veel licht uitstraalt. De lamp hangt aan een stevige ketting. Vocht en viezigheid maken geen kans gezien de innovatieve behuizing.

https://www.leddesignholland.nl