GFG Marketing
Image default
Bedrijven

Al nagedacht over de aanschaf van bedrijfskleding?

Veel ondernemers zijn continu op zoek naar verbeteringen en willen hun organisatie graag naar een hoger niveau tillen. Er zijn natuurlijk 1001 manieren om een onderneming naar het volgende level te brengen. Deze investeringen kosten vaak geld, daar ontkomt u niet aan. Maar als u dan toch geld aan het uitgeven bent, zorg er dan voor dat het geld ook nuttig uitgegeven wordt. Een investering waar niet veel ondernemers meteen aan denken bij een goede investering is de aanschaf van bedrijfskleding. Veel ondernemers hebben ook het vooroordeel dat dit helemaal geen goede investering is. Waarom dit wel een goede investering is en waarom u vandaag nog aan de slag moet gaan met deze investering zullen we u in dit artikel piekfijn uitleggen.

Promoot uw organisatie

Bedrijfskleding is hoogstwaarschijnlijk niet het eerste waar u aan denkt als we het hebben over promotiemiddel. Toch is bedrijfskleding een ontzettend sterke vorm van promotiemiddel. U maakt uw werknemers als het ware uithangbord van de organisatie en u maakt dus reclame waar zij ook komen. U kunt bijvoorbeeld werkjassen bedrukken met uw logo of shirtjes, petjes en ga zo maar door. Er zijn talloze mogelijkheden om uw bedrijf te promoten door middel van bedrijfskleding. Hoe werkt dit dan precies? Overal waar uw werknemers komen zullen zij uw merk vertegenwoordigen, zelfs in de supermarkt. Omdat potentiële klanten uw merk voorbij zien komen onthouden ze uw merk onbewust. Zo bouwt u ongemerkt een voorkeurspositie onder uw doelgroep op. Uw doelgroep zal voortaan sneller kiezen voor uw organisatie kiezen dan voor uw concurrent, zie het als een soort sluikreclame.

Bedrijfskleding

Iedereen is gelijk

Veel organisaties vinden het belangrijk dat iedere werknemer gelijk is. Er zijn helaas veel zaken die de gelijkheid onder werknemers kunnen verpesten. Een goed voorbeeld van 1 van die zaken is kleding. Wanneer een collega wel genoeg geld heeft voor een dure trui en u niet ontstaan er onbewust toch verschillen. Als werkgever is dat niet fijn, aangezien de onderlinge sfeer ontzettend belangrijk is als het gaat om uitstraling richting de klant. Bedrijfskleding kan hierin uitkomst bieden, iedereen draagt dan namelijk hetzelfde en niemand voelt zich minder dan een ander. De tevredenheid onder uw werknemers zal hoogstwaarschijnlijk toenemen en dat helpt enorm. Niet alleen voor een betere sfeer op de werkvloer, maar ook voor een betere klantervaring.

Beschermende functie

Bedrijfskleding kan buiten het zijn van een promotiemiddel of het zorgen voor gelijkheid onder werknemers ook nog op een andere manier fungeren. Sommige werknemers hebben namelijk bescherming nodig. Op de bouwplaats dragen veel werknemers bijvoorbeeld broeken met kniebescherming of een vuurvaste jas voor tijdens het lassen. Op deze manier kan de bedrijfskleding dus ook van functionele waarde zijn.

TIP: Bedrijfskleding van Hurricane is van ontzettend hoge kwaliteit, buiten dat bieden zij een breed assortiment en enorm goede service aan.