GFG Marketing
Image default
Bedrijven

Zeilschoenen kopen bij een zeilspeciaalzaak

Als u goede zeilschoenen wilt aanschaffen, is het slim om naar een speciaalzaak te gaan. Bij Vreeken weet het personeel van alle reilen en zeilen en kunnen ze u bijstaan in deskundig advies. Helaas is dit bij veel grote ketens van sportartikelen anders. Het personeel kent vaak een groot verloop en mede hierdoor is de kennis van de producten minimaal. Dit is gelukkig anders in een speciaalzaak. Zo ook bij de zeilwinkel (en zeilmakerij) Vreeken in het mooie Loosdrecht. Daar staat dagelijks een deskundig team voor u klaar die iets met u gemeen heeft. Namelijk de liefde voor zeilen.

Advies nodig over zeilschoenen

U wilt advies over zeilschoenen? Begrijpelijk. Een belangrijke vraag daarbij is wat voor zeiler u bent. Gaat u liever alleen over rustige wateren met mooi weer of trotseert u weer en wind en zal u de nodige golven moeten ontwijken? Vooral bij het laatste scenario zullen de Dubarry bootschoenen al snel als advies komen. Deze zeilschoenen kunnen tegen een stootje. Ze zijn er voor gemaakt. Dubarry bootschoenen hebben hun herkomst uit Ierland. Daar waar het leven veel in en rondom de zee afspeelt. Dubarry bootschoenen zijn lekker warm doch ademend. Ook zijn ze zeer geschikt voor vocht en water. Uw voeten blijven lekker droog.

Advies op afstand

U hoeft niet naar de winkel te komen om advies te krijgen over zeilschoenen of ander zeilmateriaal. Het is namelijk ook mogelijk om telefonisch advies in te winnen. Maar een e-mail sturen met uw vraag is natuurlijk ook een optie. Ook is het handig te weten dat u naast uw zeiluitrusting ook voor reparaties terecht kan bij deze zeilwinkel. Ze hebben aldaar al jaren ervaring met het repareren van zeilen. Heeft u ooit bootkussens gekocht die reparatie nodig hebben? Dan kunt u deze ook hier laten repareren. Hoe fijn is dat?