GFG Marketing
Image default
Groothandel

Kies een nieuwe fiets uit het aanbod van deze fietsenwinkel nabij Breda

Is uw huidige fiets nu écht aan vervanging toe? Of is een vakkundige reparatie voldoende? Bezoek dan de winkel van Van Boxel Tweewielers in Galder, in de buurt van Breda. Deze vakkundige fietsenwinkel nabij Breda is geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Als u een nieuwe fiets wilt, dan heeft u hier de keuze uit een ruim aanbod. Dit bestaat uit kinderfietsen, stadsfietsen, oma- en opafietsen en ook elektrische fietsen. Zo vindt u hier altijd de juiste fiets.

Ervaar een goede service bij deze fietsenwinkel in de regio Breda

Als u langsgaat bij deze fietsenwinkel in Galder, nabij Breda, dan kiest u uit zowel nieuwe als tweedehands fietsen. U geniet altijd van de beste service, wat de reden van uw bezoek ook is. Dit kunnen ook reparaties of vakkundige onderhoudsbeurten zijn. Dankzij het hoogwaardige gereedschap voldoet het resultaat altijd aan uw verwachtingen. De goed opgeleide medewerkers weten altijd hoe ze u kunnen helpen. Of u nu uw fiets laat repareren of juist een nieuwe fiets koopt, u krijgt altijd drie maanden garantie. Zo geniet u van nog vele veilige fietskilometers!

Laat uw fiets repareren of koop een geheel nieuwe fiets

Wilt u een compleet nieuwe fiets kopen, dan heeft u uit het ruime assortiment van Van Boxel Tweewielers een ruime keuze. Bent u onderweg en kunt u uw fiets niet langsbrengen, omdat uw fiets acuut kapot raakt? Gebruik dan de haal- en brengservice van deze specialist. Zo kunt u uw fietstocht snel weer vervolgen. Zo kunt u veilig weer verder fietsen. Dankzij een vakkundige reparatie is de kans op ongelukken veel kleiner. Dat is voor u belangrijk, maar natuurlijk ook voor de specialisten van deze fietsenwinkel nabij Breda. Zij willen natuurlijk ook dat u veilig kunt fietsen van en naar werk, de sportclub, de supermarkt of om op bezoek te gaan bij familie en vrienden.