GFG Marketing
Image default
Groothandel

Met een thermobox voor de horeca blijven maaltijden perfect op temperatuur

Als u maaltijden aan huis bezorgt, is een thermobox voor de horeca onmisbaar. Dankzij de isolerende werking van de thermobox blijven uw gerechten perfect op temperatuur. Zo kunt u niet alleen een warme maaltijd, maar ook een ijsbuffet op locatie serveren. Thermoboxen voor de horeca zijn gemaakt van licht materiaal, maar zijn tegelijk stevig en robuust. Ze kunnen tegen een stootje, zodat u uw maaltijden veilig en snel over kunt brengen naar de gewenste plek.

Veelzijdig in gebruik

Een thermobox voor de horeca is geschikt voor warme, koelverse en diepvriesmaaltijden. Ideaal als u werkt als cateraar. Wilt u verschillende gerechten na elkaar uitserveren? Dat is geen enkel probleem, want in de thermobox is de temperatuur constant. Daarom zijn warmhoudboxen gemakkelijk als er geen keuken is op de locatie of als er te weinig ruimte is om te koken. Thermoboxen zijn leverbaar in allerlei verschillende formaten. Bij Lagro Waalwijk B.V. kunt u uw thermobox voor de horeca zelfs op maat laten maken.

Voordelen van een thermobox

Thermoboxen zijn gemakkelijk in gebruik. Ze hebben handige uitsparingen en ergonomische handgrepen, waardoor u ze gemakkelijk kunt dragen. De deksels sluiten naadloos af en zijn ook weer gemakkelijk te openen. In een thermobox vervoert u uw maaltijden op een veilige manier. Ze worden niet alleen in de horeca gebruikt, maar ook in ziekenhuizen en zorginstellingen. U stapelt verschillende warmhoudboxen op een verrijdbaar onderstel om ze handig te vervoeren.

Voor allerlei toepassingen

Een thermobox voor de horeca kan worden gebruikt voor het vervoer van een taart of pizza. Maar u kunt ook een compleet buffet in warmhoudboxen vervoeren. Thermoboxen zijn geschikt voor gastronorm bakken, zodat u uw gerechten snel kunt serveren op de plaats van bestemming. Ze zijn gemakkelijk schoon te maken en kunnen meestal gewoon in de vaatwasser. U bestelt uw thermobox voor de horeca gemakkelijk online, net zoals andere horeca benodigdheden.

https://www.lagrowaalwijk.nl/