GFG Marketing
Image default
Vakantie

De beste 5 redenen om Brazilië te bezoeken en er een autovakantie te beleven

Brazilië is een van de grootste toeristische bestemmingen in de wereld. Het land heeft een rijke en fascinerende geschiedenis, cultuur, religie en wie kan het prachtige Amazone regenwoud en de adembenemende tropische oceanen vergeten. Met zo veel te beleven en te zien, zijn er vele redenen waarom Brazilië bovenaan je lijstje van vakantiebestemmingen zou moeten staan.

Voordat je het prachtige landschap van Brazilië betreedt, is het eerste waar je rekening mee moet houden dat je een manier nodig hebt om van de ene bezienswaardigheid naar de andere te komen in dit uitgestrekte land. De beste manier om dit te doen is door een auto te huren. Het huren van een auto in Brazilië is heel gemakkelijk omdat je veel internationale en lokale autoverhuurbedrijven vindt die verschillende goedkope autoverhuurdiensten aanbieden. Ook kan je best een vergelijking maken van de autoverhuurdiensten zodat je de beste huurauto voor je wensen kunt vinden. Je kan dit doen voordat je landt in Brazilië, zodat je huurauto klaarstaat op de luchthaven zelf. Of je kan een vergelijking doen nadat je bent ingecheckt in je hotel. In de grootste steden en luchthavens kan je auto’s huren bij bedrijven als Dollar, Maggi, Unidas, Inova, Porto Seguro RentaCar, Sigma Locadora, Lokamig, Hertz, Locarx, Serve Sul, Localiza, National, Gramado Locadora, Europcar, YES Aluguel de Carros, Thrifty, Alamo, BM, Mister Car,Sixt, Topo, Avis, Sucesso Locadora, Foco Rent a Car, Express, IguFoz, Movida, Budget, RHP Rent a Car, Alugue Brasil en Enterprise.

Zodra je je huurauto gekozen hebt, ben je klaar om dit prachtige land te verkennen. Hier zijn de beste 5 redenen waarom je Brazilië zou moeten bezoeken.

1. Stranden en nog meer stranden

Brazilië heeft meer dan 1500 stranden om uit te kiezen. Er zijn ook meer dan 500 prachtige eilanden met hun eigen prachtige stranden. Omdat het ene strand nog mooier is dan het andere, zal het moeilijk zijn om te kiezen welk strand je als eerste wilt bezoeken. Je kunt altijd besluiten om je reis te beginnen vanaf het beroemde Copacabana-strand, dat in het hart van Rio de Janeiro, aan de Atlantische Oceaan ligt.

2. Braziliaanse carnavalsgekte

Brazilië staat over de hele wereld bekend om zijn ongelooflijk populaire carnaval, met de meest buitensporige kostuums, feesten en straatdansen die tot diep in de nacht doorgaan en de stad nieuwe energie geven. Als je de stad Rio echt wilt ervaren, plan je bezoek dan zo dat het samenvalt met het carnaval van Rio.

3. Prachtige natuurgebieden

Brazilië is de thuisbasis van het fascinerende Amazonewoud en is een bekend toevluchtsoord voor ecotoerisme met een grote biodiversiteit. Het heeft de hoogste aantal plantensoorten ter wereld en het bekijken van enkele van de unieke ecologische attracties is iets wat je alleen in Brazilië kunt beleven. Vergeet niet de tijd te nemen om de beroemde Iguassu-watervallen te bewonderen.

4. Koffie

Niet veel mensen weten dat Brazilië meer dan een derde van alle koffie ter wereld produceert. Braziliaanse koffie is beroemd om zijn kenmerkende smaak, geur en kwaliteit. Dus zet je huurauto aan de kant van de weg en ga naar het dichtstbijzijnde café voor een kopje authentieke Braziliaanse koffie.

5. De Steden

Hoewel Rio de Janeiro de beroemdste stad is in Brazilië, zijn er ook veel andere verschillende en opwindende steden te bezoeken. Sao Paulo, Brasilia, Recife, Belo Horizonte, Manaus, Natal, en vele andere prachtige Braziliaanse steden zijn redenen om Brazilië steeds opnieuw te bezoeken.

https://www.autoprio.nl/